1
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

NEMA ODMORA TOKOM REPREZENTATIVNE PAUZE: Voša ide u goste članu Serije A!

Objavljeno: 05.10.19 u 13:50

Prvenstvenu pauzu tokom predstojećeg vikenda, fudbaleri Vojvodine iskoristiće za odigravanje prijateljskog meča i to protiv kluba iz jedne od najjačih liga na svetu.

U subotu, 12. oktobra, crveno-beli će gostovati ekipi Breše, trenutno 15-plasiranom timu italijanske Serije A, što će ujedno biti prvi meč između ova dva kluba u istoriji.

Odigravanje ove prijateljske utakmice dogovoreno je zahvaljujući velikom prijateljstvu između sportskog direktora FK Vojvodina Nikole Lazetića i šefa stručnog štaba Breše Eugenija Korinija, koji su svojevremeno zajedno igrali u ekipama Kjeva i Torina.

Utakmica će biti odigrana na pomoćnom terenu stadiona Breše, sa početkom u 15 časova, a ekspedicija FK Vojvodina će put Italije krenuti čarter letom iz Beograda u petak u 16:50 časova.

Nema sumnje da će ova utakmica biti odlična priprema za ekipu Vojvodine pred nastavak sezone, uzimajući u obzir kvalitet njenog narednog protivnika, u čijim redovima, između ostalih, nastupa i napadač svetskog renomea Mario Baloteli, osvajač Lige šampiona i nekadašnji član mnogih velikih evropskih klubova.

Povratak ekspedicije Vojvodine u Novi Sad predviđen je takođe čarter letom i to odmah nakon utakmice.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter