Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela istakao je da nije bilo ni pomisli oko smene trenera Vladana Milojevića, a govorio je i o pojačanjima.

Atmosfera na stadionu ‘Rajko Mitić’ ponovo je na visokom nivou. Upisana su veoma važna tri boda protiv Olimpijakosa u Ligi šampiona. Jedina negativna tema o kojoj se priča jeste pisanje pojedinih medija i informacija iz Grčke da je trener Vladan Milojević bio pored otkazom. To je za ‘Sportski žurnal’ demantovao Mitar Mrkela.


– Milojević uživa našu punu podršku, a tako je bilo i pre meča sa Olimpijakosom. Niko od nas u Zvezdi nije imao primedbu na njegov rad, a pogotovo nismo razmišljali da ga smenimo – rekao je Mitar Mrkela dodavši da su to bile zlonamerne insinuacije u pojedinim medijima.

Govorio je sportski direktor Crvene zvezde i o pojačanjima, koja su se takođe našla na udaru javnosti.

– Niko nije doveden da se pokaže u prvih pet mečeva. Neki se još traže, a nekima možemo da budemo zadovoljni jer su već pokazali kvalitet. Garsija nas je golom protiv Jang Bojsa maltene uveo u Ligu šampiona, Žander se više puta pokazao odlično. Ostaje samo Radživ Van la Para koji se još nije prilagodio klupskim zahtevima, najmanje je trenirao, ali nesporno je da se radi o odličnom igraču – zaključio je Mrkela.