1
Domaći fudbal

FOTO: Instagram / Crvena zvezda

MITAR MRKELA: Nismo dovodili pojačanja za pet mečeva!

Objavljeno: 05.10.19 u 11:00

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela istakao je da nije bilo ni pomisli oko smene trenera Vladana Milojevića, a govorio je i o pojačanjima.

Atmosfera na stadionu ‘Rajko Mitić’ ponovo je na visokom nivou. Upisana su veoma važna tri boda protiv Olimpijakosa u Ligi šampiona. Jedina negativna tema o kojoj se priča jeste pisanje pojedinih medija i informacija iz Grčke da je trener Vladan Milojević bio pored otkazom. To je za ‘Sportski žurnal’ demantovao Mitar Mrkela.

– Milojević uživa našu punu podršku, a tako je bilo i pre meča sa Olimpijakosom. Niko od nas u Zvezdi nije imao primedbu na njegov rad, a pogotovo nismo razmišljali da ga smenimo – rekao je Mitar Mrkela dodavši da su to bile zlonamerne insinuacije u pojedinim medijima.

Govorio je sportski direktor Crvene zvezde i o pojačanjima, koja su se takođe našla na udaru javnosti.

– Niko nije doveden da se pokaže u prvih pet mečeva. Neki se još traže, a nekima možemo da budemo zadovoljni jer su već pokazali kvalitet. Garsija nas je golom protiv Jang Bojsa maltene uveo u Ligu šampiona, Žander se više puta pokazao odlično. Ostaje samo Radživ Van la Para koji se još nije prilagodio klupskim zahtevima, najmanje je trenirao, ali nesporno je da se radi o odličnom igraču – zaključio je Mrkela.

0
0

1 Komentara

  1. – Нико није доведен да све покаже у првих пет утакмица. reče Mrkela i dovede u ozbiljnu sumnju svoju percepciju fudbala. Grupna faza LŠ ima samo 6 utakmica, pa se pitam zbog čega su dovedeni ovi “kapitalci”, ako nisu dovedeni zbog LŠ?! Da, da, kako se toga nisam setio, možda su oni dovedeni da igraju u domaćem Kupu?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter