2
Domaći fudbal

FOTO Miroslav Todorovic/Partizan

ZBOG SJAJNIH PARTIJA: Partizan dobio još dva reprezentativca!

Objavljeno: 04.10.19 u 17:15

Interesantno, gledaćemo ‘večiti’ derbi u reprezentativnom duelu dvojice igrača Partizana i Crvene zvezde.

Nakon godinu dana pauze i nesporazuma sa selektorom, kao i loše forme, Sejduba Suma pozvan je u reprezentaciju Gvineje.

On je dobio poziv novog selektora Didijea Siksa za utakmice protiv Komorskih ostrva i Čilea. Podsetimo, Komore predvodi napadač Crvene zvezde, El Fardu Ben.

Još jedan igrač Partizana dobio je poziv u nacionalni tim, a to je Takuma Asano, koji će ponovo biti deo reprezentacije Japana.

Asano je standardan u crno-belom timu i, iako nema adekvatan ofanzivni učinak i golove, dobar je u defanzivi i deo je velikih uspeha tima Sava Miloševića u Ligi Evrope.

Japan igra protiv Mongolije 10. oktobra i Tadžikistana pet dana kasnije.

0
0

2 Komentara

  1. Gobeljica su trebali da pozovu da cepa drva po Beogradu gde treba, kako je onom odvalio nogu nije zasluzio da igra ni ulicni fudbal a ne ovaj ozbiljan, dakle gobeljic , rodic samop da prave baklave i cepaju drva, vece panjeve u fudbalu nije moglo da se izrodi, zovite Partizanovce ako zelite nesto pametno da uradite za fudbalsku srbiju u reprezentaciji, ovi drugi iz CZ kokice i limunada, pozzzz

    0
    0
    Odgovori
  2. Bitno da su pozvani Gobelja i Rodić, a ne Urošević, i Milunović, a ne Pavlović, a ni Zdjelara ne treba zvati. Smješno je da Zvezda ne pređe tri puta centar protiv Partizana,a da ima četvoricu reprezentativaca, a Partizan jednog, ali i to je Terzin i Kokezin FSS

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter