0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički / Marko Aleksovski

MILORAD KOSANOVIĆ: Mačva uopšte nije tako slaba kao što pozicija na tabeli govori!

Objavljeno: 04.10.19 u 15:30

Fudbaleri Radničkog u subotu od 18 časova gostuju ekipi Mačve u sklopu 11. kola Superlige Srbije.

Duel u Šapcu je na redovnoj konferenciji za medije najavio šef stručnog štaba Nišlija Milorad Kosanović.

-Pred nama je izuzetno bitna utakmica. Nas ne sme da zavara to što je Mačva jedina ekipa u ligi bez pobede. Taj tim uopšte nije toliko slab i sigurno je da će se oni podići tokom sezone. Nama bi eventualna pobeda mogla mnogo da znači, čak smem da kažem da bi to mogla da bude naša prekretnica u sezoni. Vratili bi mir u ekipu i dobili prostor da za dve sedmice tokom predstojeće pauze dovedemo neke stvari u red i počneno da igramo bolje. Ukoliko ne pobedimo u Šapcu naši problemi će se nastaviti i zbog toga je bitno da sutra budemo uspešni. Dobra igra i tri boda bi psihološki značili mojim igračima i zbog toga moramo dati sve od sebe da u Šapcu budemo na nivou. Dobro smo radili tokom ove sedmice i ja očekujem da ćemo protiv Mačve pokazati reakciju, jer ovi igrači definitivno mogu puno bolje od onoga što su do sada pružili- izjavio je Kosanović.

Radnički ni u Šapcu neće moći da računa na sve fudbalere.

-Kadrovska situacija je slična kao i pred duel sa Partizanom pre sedam dana. Ne mogu da računam na Riotu Nomu, Sašu Stojanovića i Veljka Batrovića, dok je stanje Stefana Đorđevića dosta bolje, jer je radio punom parom prethodnih dana, tako da bi on mogao sutra da nam pomogne. Ova reprezentativna pauza će nam dobro doći i po ovom aspektu, pošto očekujem da posle nje svi ovi fudbaleri budu spremni da igraju- završio je Kosanović.

Glavni sudija ovog susreta biće Lazar Lukić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter