0
Evropske lige

FOTO: Marca/Ilustracion

‘MARKA’ ŠOKIRALA: Otkriven discipinski pravilnik Real Madrida, evo koliko plaća Jović ako se ugoji!

Objavljeno: 04.10.19 u 12:36

Real Madrid ima svoj disciplinski pravilnik, a otkrila ga je danas španska ‘Marka’ u trenucima kada se vodi polemika da li je najskuplje pojačanje Eden Azar debeo.

Klupska disciplina je na prvom mestu, ako se prekrši u Madridu se to dobro naplaćuje. Tako u slučaju da Luka Modrić, Luka Jović, Eden Azar, Karim Benzema ili Geret Bejl zakasne u trening kamp pet minuta od onoga što je propisano kazna je 200 evra, 15 minuta je 500 evra, a veće kašnjenje je hiljadu evra. U slučaju da se bez najave ne dođe na trening igrač mora da plati 3.000 evra.

Korišćenje mobilnog telefona je strogo ograničeno. Kad su u svlačionici, na masaži ili u autobusu, igrači moraju da ugase sve zvukove na telefonu. Kršenje tog pravila kažnjava se sa 250 evra, a oni koji to ponove plaćaju između 500 i 1000 evra.

Igrači imaju obavezno merenje kilaže i ko to ne odradi mora da plati 250 evra. Ako se ustanovi da ima veću kilažu od one koju su mu prepisali nutricionisti mora da plati 1.000 evra.

Kad imaju slobodan dan i nameravaju da napuste Madrid, o tome moraju da obaveste trenera ili klub, a u protivnom će biti kažnjeni sa 1000 evra. Kazna je ista ako ne obaveste klub da će učestvovati u nekim marketinškim akcijama bez odobrenja menadžmenta kluba.

Povređeni igrači moraju da budu u Madridu do kraja sezone, osim ako nisu dobili posebnu dozvolu za odlazak iz grada ili Španije. Oni koji nisu teže povređeni, moraju da dođu u svlačionicu na dan utakmice i da budu na stadionu najmanje deset minuta nakon završetka utakmice. Porodici i prijateljima nije dozvoljeno da ulaze u hotelske sobe na gostovanjima, a svi igrači na svim klupskim aktivnostima moraju nositi Realova obeležja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter