1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GAJIĆ PRED NAPREDAK: Očekujem da nastavimo niz

Objavljeno: 04.10.19 u 17:48

Crvena zvezda gostuje u nedelju 6. oktobra ekipi Napretka iz Kruševca u okviru 11. kola Superlige Srbije.

Desni bek crveno-belih Milan Gajić izneo je očekivanja pred ovaj duel.

– Posle evropske utakmice i odličnog rezultata po nas, okrećemo se domaćem prvenstvu koje je ostalo naš prioritet. Očekuje nas neugodno gostovanje ekipi Napretka, koja može da iznenadi mnoge ekipe. Našem večitom rivalu su otkinuli bod, tako da smo potpuno fokusirani na ovaj meč, jer nas očekuje prilično tvrda utakmica. Nadam se da ćemo ponoviti igru kao u prethodne dve partije u prvenstvu, gde smo ušli agresivno od prvog minuta i već u ranoj fazi meča rešavali pitanje pobednika – istakao je Gajić.

Dosta je utakmica bilo u prošlih mesec dana zbog zgusnutog rasporeda, ali kaže da su saigrači i on potpuno spremni.

– Nagomilalo se dosta utakmica u prethodnom periodu. Imamo gostovanje Napretku za vikend, kao i utakmicu Kupa protiv Trepče i onda idemo na pauzu. Mi smo profesionalci koji svaki posao prihvataju na najvišem nivou, tako da mislim da nije problem što imamo takav raspored. Imamo veliki tim, dosta sjajnih igrača koji mogu da odgovore zadacima našeg stručnog štaba – rekao je Gajić.

Crvena zvezda je u prethodne tri utakmica postigla čak 12 golova. Utakmica u Kruševcu je sjajna prilika da se nastavi sa efikasnim partijama.

– Posle dužeg perioda igramo onako kako želimo, kakav je naš stil. Naravno bilo bi sjajno da nastavimo i sa efikasnošću, ali to dolazi vremenom i mi smo na pravom putu. Očekujem da pobednički niz nastavimo u Kruševcu i donesemo novo slavlje našim fudbalerima – zaključio je Milan Gajić.

0
0

1 Komentara

  1. Popović, Gajić, Hajdin, Pankov, Babić, Ivanić, Meleg, Vukanović, Vulić, Jirka, Jevtović, V. Nikolić su nažalost igrači koji su potpuno zapostavljeni, od strane pedantnog stručnjaka i velemajstora kvalifikacija doktora Milojevića, koji jednostavno njih ne konstatuje, jer tu su gromade poput Kanjasa, Van la Pare, Bena, Boaćija, Garsije i Tomanea. Sa ovim gromadama u timu protiv Totenhema u Londonu smo obrali bostan! Molim zainteresovane nakupce da se jave menadžmentu Zvezde radi otkupa ranog roda!hmmm

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter