0
Domaći fudbal

FOTO Miroslav Todorovic/Partizan

UROŠEVIĆ: Moglo je i ubedljivije, nismo sumnjali u pobedu! TOŠIĆ: Igramo našu igru

Objavljeno: 03.10.19 u 19:11

Partizan je slavio protiv Astane sa 2:1, a moglo je da bude i ubedljivije.

Pored strelca dva gola Umara Sadika, zapaženu ulogu imali su i Slobodan Urošević i Zoran Tošić.

Urošević je nakon meča bio zadovoljan, istakao je da je meč bio atraktivan za gledanje.

– Bili smo konačno od prvog minuta agresivni. Nismo dozvolili mnogo šansi protivniku. Bilo je atraktivno za gledanje. Moglo je da bude još više od tri gola na meču. Jednostavno se desilo da primimo gol, mogli smo da postignemo i više golova, ali na kraju smo zadovoljni. Nismo sumnjali nijednog trenutka u pobedu. Verovali smo u sebe, znamo šta možemo – rekao je Urošević

Zoran Tošić pohvalio je saigrače, ali i protivnika u večerašnjem meču.

– Mi smo jedna fantastična ekipa, to smo pokazali i večeras. Igramo atraktivno sa puno šansi. Nažalost iskoristili smo samo dve od desetak šansi. To je bitno za nas, za naše samopouzdanje. Idemo dalje. Mi smo kao i na svakoj utakmici igrali našu igru i išli na pobedu. Mi pokušavamo uvek da igramo našu igru i to smo danas i uspeli. Bili smo opasni iz kontra napada, Astana je odličan tim na domaćem terenu, normalno je da na trenutke budemo u podređenom položaju, odbijena lopta je omela Stojkovića – rekao je Tošić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter