1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/ Miroslav Todorović

LIGA EVROPE: Bruka Mančester Junajteda, Partizan prvi u grupi L (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.19 u 21:02

Navijači Mančester Junajteda gube strpljenje, a sa pravom iskazuju nezadovoljstvo. .’Crveni đavoli’ su se sa gostovanja u Alkmaru vratili sa ‘nulom’

Nemoćno je Mančester izgledao u ovom meču, koji je po svim statističkim parametrima bio naklonjen domaćinu. Bez šuta u okvir gola bila je četa Ole Gunar Solskera dok je protivnik imao četiri, ali je prisebnošću De Hee Mančester na kraju isčupao bod.

Crno-beli posle dva kola Grupe L Lige Evrope imaju četiri boda, koliko i gigant sa Old Traforda, ali su zbog bolje gol-razlike prvi na tabeli, pred dvomeč sa Mančester Junajtedom na stadionu u Humskoj 24. oktobra.

Braga i Slovan su ostali na deobi prvog mesta pošto su večeras remizirali – 2:2.

Viana je doveo domaće u prednost u 31. minutu, ali je Šporar uspeo da izjednači u 4. minutu nadoknade prvog poluvremena.

U 63. minutu domaći stižu do nove prednosti i to preko Galena, ali Slovan uspeva da ostane nepobeđen autogolom Viane.

U drugom duel golova nije bilo u duelu Bešiktaša i Vulverhemptona sve do samog kraja kada smo videli jedini i to u mreži domaćina. Boli je bio strelac jedinog gola i to u 3. minutu nadoknade. Ljajić je bio starter u timu Bešiktaša.

Rezultati do sada odigranih mečeva 

AZ Alkmar – Mančester Junajted 0:0

Bašakšehir – Menhengladbah 1:1

Bešiktaš – Vulverhemton 0:1

Braga – Sloven Bratislava 2:2

CSKA – Espanjol 0:2

Ferencvaroš – Ludogorec 0:3

Fejenord – Porto 2:0

Oleksandrija – Gent 1:1

Sent Etjen – Volfsburg 1:1

Volfserger – Roma 1:1

Jang Bojs – Rendžers 2:1

FOTO: FK Partizan/ Miroslav Todorović

0
0

1 Komentara

  1. A ja kada sam pisao da su sve ekipe prosecne u grupi sa Partizanom vi ste mi svi lupali minuse. Oni su ljudi moji osvojili DEVET bodova iz sedam utakmica u premijer ligi.Posle sedam kola zaostaju 12 bodova za vodecim Liverpulom.Te meceve premijer lige igraju sa prvom postavom.A zamislite kakva im je onda druga postava koja igra ligu Evrope.Da se ja pitam kao sto se ne pitam ja bih zabranio da timovi igraju sa drugim postavama.To je potcenjivanje evropskog takmicenja.Prave ga glupim. Evo Astana danas igrala bez tri standardna igraca.Zbog cega? Mozete zamisliti recimo na sta ce da lici to trece takmicenje koje uvedu i sa kakvim postavama ce ga igrati ekipe. Ja bih to kaznjavao novcano.Ako ne zelis brate da igras to takmicenje,prepusti ga sledecem na tabeli koji je iza tebe bio.I zivo me interesuje sta je danas stavilo Partizana u poziciju favorita.Dva sata pred mec 3.8 na Partizan a par minuta pred mec Partizan postaje favorit i bude 2.4 na njega. Sta je to presudilo a da su igrali sa kako oni kazu Astanom koja retko gubi kuci. Inace cestitke Sadiku,lepe golove je dao decko.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter