0
Domaći fudbal

IPAK POD ZATVORENIM KROVOM: Ovako izgleda Astana arena pred sam meč, a posebnim transparentom pozdravljeni su Natho i Tošić (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.19 u 16:48

Fudbaleri Partizana gostuju Astani u drugom kolu L grupe Lige Evrope, a meč će biti odigran u nešto drugačijim uslovima nego što su na to do sada navikli crno-beli.

U prestonici Kazahstana temperatura je danas išla ispod nule, a pored toga i vremenska razlika je četiri časova u odnosu na Srbiju, te je sada 21 čas.

(Od specijalnog izveštača sa ‘Astana Arene’ – Stefan Smuđa)

Upravo zato na stadionu ‘Astana Arena’ krov je zatvoren kako bi uslovi približno bili prihvatljivi za igru oba tima. Još uvek na stadionu nema mnogo navijača, polako se pune tribine.

Ono što je zanimljivo jesu transparenti posvećeni Bibrasu Nathu i Zoranu Tošiću, reprezentativcu Srbije navijači su uputili pozdrav na srpskom sa natpisom ‘Zorane, Hvala na svemu. Dok je Nathou posvećen transparent ‘Bibras Natho – 4ever Red&Blue’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter