2
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

SVE OČI UPRTE U PARTIZAN: Evo šta je pobeda Crvene zvezde nad Olimpijakosom donela Srbiji!

Objavljeno: 02.10.19 u 12:41

Pobeda nad Olimpijakosom u 2. kolu B grupe Lige šampiona donela je Crvenoj zvezdi i srpskom fudbalu mnogo više od tri boda i novčane satisfakcije

Fudbaleri Crvene zvezde doneli su važne bodove za koeficijent srpskog fudbala koji bi uskoro mogao da nam otvori mesto za još jednog učesnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Srbija se nalazi na koti 24,250 i samo je na 0,125 bodova udaljena od Hrvatske na 17. mestu. Grčka se nalazi na 15. poziciji sa 25.300 a poziciju iza na šesnaestoj nalazi se Kipar sa kotom 25,000.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Od svih navedenih država Srbija je jedina koja ima dva predstavnika u grupnoj fazi takmičenja pod okriljem UEFA, tako da će u slučaju da Partizan savlada Astanu u Kazahstanu u četvrtak Srbija prestići Hrvatsku na listi i približiti se zacrtanom cilju, a to je 15. mesto.

Podsetimo, dugo sanjana pozicija 15 donosi Srbiji dva mesta u kvalifikacijama za Ligu šampiona, tako bi osim šampiona i vicešampion igrao u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

0
0

2 Komentara

  1. Napred Partizan, komsinica dobila na srecu ove, i uskoro ce umesto MIS JUGE, da nam ona postane MIS tuge, veoma moguce, pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter