0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

‘SLATKE MUKE’ SAVA MILOŠEVIĆA: Preostala je još jedna dilema pred napad na Astanu

Objavljeno: 02.10.19 u 21:30

Šef struke Milošević je potvrdio da crno-beli neće odstupiti od svog stila igre ni na teškom gostovanju u Kazahstanu.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Astane – Stefan Smuđa)

Opšti je utisak da Partizan čeka vrlo tvrd rival, na kom su mnogi ‘polomili zube’, ali ofanzivni deo crno-belih pokazao je u prethodnih nekoliko utakmica zavidan kvalitet. Zato navijači sa optimizmom čekaju ovaj duel.

Savo Milošević ima nekoliko opcija u napadu. Najistureniji će sigurno biti Umar Sadik, a u liniji iza njega postoji dilema.

Očekuje se da dejstvuje Sejduba Suma kao organizator igre, iskusni Zoran Tošić na desnoj strani, a na levoj će pasti odluka da li će brzinom pretiti Lazar Marković ili Takuma Asano.

Na pozicijama zadnjeg veznog biće Bibras Natho i Saša Zdjelar, a poslednja linija neće biti promenjena: Miletić, Ostojić, Strahinja Pavlović i Urošević, uz kapitena Vladimira Stojkovića na golu.

Projektovan sastav Partizana: Stojković – Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević – Natho, Zdjelar – Tošić, Suma, Asano (Marković) – Sadik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter