4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

PODATAK ZA PONOS: Zvezdu sinoć gledalo 2.000.000 televizijskih gledalaca

Objavljeno: 02.10.19 u 19:05

Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su ostvarili veliki trijumf pobedom protiv ekipe Olimpijakosa rezultatom 3:1.

Kao i uvek, meč crveno-belih je imao veliku pažnju gledalaca pa je i ovoga puta Zvezda bila najgledanija u zemlji.

Sinoć se na Marakani okupilo više od 43.000 navijača koji su bili svedoci velikog uspeha izabranika Vladana Milojevića koji su golovima Vulića, Milunovića i Boaćija došli do prva tri boda ove sezone u Ligi šampiona.

Ponovo je meč Crvene zvezde bio najgledaniji preko TV prijemnika. Na javnom servisu RTS-a utakmicu je posmatralo preko 2.000.000 televizijskih gledalaca, uz „šer“ od 40,7 odsto. Kada se tome pridoda i prenos na televiziji Arenasport, dolazimo do fenomenalne brojke po pitanju gledanosti koje su se samo nadovezale na one ostvarene u kvalifikacijama kada su utakmice našeg kluba takođe bile najgledanije.

Iza prenosa utakmice Crvena zvezda – Olimpijakos ostale su brojne emisije koje imaju dugu tradiciju i veliku gledanost, ali su se gledaoci ipak odlučili da daju podršku našem timu koji je pobedio grčkog predstavnika.

Pažnja koju naš klub privlači još jedna je u nizu potvrda uspešnog puta izabranika Vladana Milojevića koji se ovog leta izborio za treću uzastopnu evropsku jesen, a sigurni smo da će broj gledalaca biti još veći, kao i uspesi našeg tima.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter