0
Domaći fudbal

MILOŠEVIĆ: Ne želimo nerešeno, koliko ćemo napadati zavisi od protivnika, ne odstupamo od naše igre!

Objavljeno: 02.10.19 u 15:11

Fudbaleri Partizana sutra od 17 časova gostuju u Nur Sultanu ekipi Astane u okviru 2. kola L grupe Lige Evrope.
(Od specijalnog izveštača HotSporta iz Nur Sultana – Stefan Smuđa) 

Dan pred utakmicu medijima se obratio i Savo Milošević koji je izneo svoja očekivanja. 

– Pred poslednji trening, ono što bih istakao, da su svi na okupu i svi spremni za utakmicu. Već smo upoznali ekipu sa svim što nas čeka sutra i što moramo da uradimo da bismo ostvarili dobar rezultat. Biće nam potrebno puno trke i borbe da bismo to postigli – rekao je Milošević.

Strateg crno-belih govorio je potom o vremenskoj razlici u odnosu na Srbiju. 

– Plan je bio da do večerasnjeg treninga uđemo u ritam i satnicu ovde, i mislim da smo u tome uspeli. Imamo još 25 sata da to u potpunosti uradimo. Veći broj problema ćemo rešiti ako budemo imali veću koncentraciju i budemo kvalitetniji – ističe Milošević.

Na konstataciju novinara da pored Zorana Tošića i Milošević može da se sporazume na ruskom, Savo je imao spreman odgovor. 

– Što se tiče ruskog, mogu da vam otpevam i pesmicu na ruskom, učio sam je u školi – nasmejao je Milošević okupljene novinare. 

Trener Partizana je potom analizirao igrače protivničkog tima. 

Jang špic, Tomasov ofanzivni vezni, Majevsli zadnji vezni. Ima dosta igrača koji su individualno jaki, ali pre svega je bitno da ih zaustavimo kao tim – svestan je Milošević onoga što očekuje crno-bele. 

S obzirom na stanje terena, vremensku zonu i vremenske uslove, Milošević je upitan da li bi potpisao nerešen ishod?

– Ne bih. Pokušaćemo da igramo svoju igru koju igramo u Superliga Srbije i Liga Evrope. Mora da bude i prilagođavanja. Jer ne zavisi sve samo od nas. To koliko ćemo napadati zavisi i od protivnika, ali našu igru nećemo menjati – jasan je bio Milošević

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter