0
Domaći fudbal

LŠ OMLADINCI: Brodarac ispustio pobedu protiv Rena

Objavljeno: 02.10.19 u 19:29

Srpski šampion nije uspeo da napravi veliko iznenađenje na startu Lige šampiona za igrače do 19 godina.

Crvena zvezda je plasmanom seniora u Ligu šampiona dobila šansu da igra i omladinsko takmičenje i u dva kola je osvojila četiri boda u grupnoj fazi. Danas je startovala i nokaut plej-of faza šampiona u kojoj igraju šampioni zemalja koje nemaju predstavnika u seniorskoj Ligi šampiona.

Srbiju predstavlja prvak Srbije ekipa Brodarca. Naš predstavnik nije imao lak žreb i morao je da igra sa Renom. Malo je falilo da tim sa Starog sajmišta iznenadi Francuze. Brodarac je poveo u 41. minutu kada je Miladinović asistirao do Ilića, a ovaj pogodio za 0:1.

Ren je do izjednačenja mogao u 54. minutu kada je Gboho promašio penal. Nedaće po Brodarac nastavile su se u 68. minutu kada je Miladinović zaradio drugi žuti karton, to jest crveni. Ren je Brodarac slomio u samoj završnici utakmice, Pikule je u 85. minutu izjednačio na 1:1, da bi pobedu Francuzima doneo Rivolie golom u 96. minutu.

Revanš je na programu 23. oktobra u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter