0
Evrokupovi

FOTO: Printscreen

LIGA ŠAMPIONA: Slavija nedovoljno jaka za novu senzaciju, Napoli se sapleo (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.19 u 21:02

Odigrani su prvi mečevi u grupama ‘E’ i ‘F’ Lige šampiona, a videli smo svega dva gola.

Slavija iz Praga nije mogla do novog iznenađenja kao protiv Intera, dok je Genk šokirao navijače Napolija.

GENK – NAPOLI 0:0 (STATISTIKA)

Napoli je u prvom kolu na ‘San Paolu’ pobedio šampiona Evrope Liverpul i mnogi su očekivali da se prošeta kroz Belgiju, ali…

Stvarala je četa Karla Anćelotija šanse, ali nije znala kako do gola. Italijani su zapretili u 17. minutu, ali je Kuki zaustavio šut Kaljehona. Samo minut kasnije šutirao je Milik, ali preko gola. Najbolju šansu Poljak je imao u 38. minutu šutirao je glavom opet preko gola.

U drugom delu igre Napoli je nastavio sa napadima, dve ozbiljne šanse imali su Kaljehon i Kulibali, ali promene rezultata nije bilo. Genk je jedinu pravu šansu stvorio u 84. minutu, ali je mladi Rumun Hadži šutirao pored gola.

SLAVIJA P – BORUSIJA D 0:2 (STATISTIKA)

Ispustili su Česi tri boda na ‘Đuizepe Meaci’ protiv Intera i odigrali su nerešeno 1:1. Nadali su se u Slaviji da bi mogli da naprave još jedno iznenađenje, ali ga bilo nije.

Imao je šampion Češke na početku dve dobre šanse preko Masopusta i Stanciua, ali je Burki u oba navrata bio na mestu. Kazna je usledila u 35. minutu kada je Hakimi pobegao odbrani domaćeg tima i pogodio za 0:1.

Slavija je u 52. minutu bila najbliža izjednačenju kada je Tecil u situaciji jedan na jedan promašio gol. Česi su krenuli na sve ili ništa, što je Dortmund znao da iskoristi i preko Hakimija iz kontranapada pogodio za 0:2.

E grupa:

Genk – Napoli 0:0
21.00 Liverpul – Salzburg

F grupa:

Slavija Prag – Borusija Dortmund 0:2 (0:1)
(Hakimi 35, 89)

21.00 Barselona – Inter

G grupa:

21.00 RB Lajpcig – Lion
21.00 Zenit – Benfika

H grupa:

21.00 Valensija – Ajaks
21.00 Lil – Čelsi

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter