4
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Italijanski giganti snimali junaka Zvezdine pobede!

Objavljeno: 02.10.19 u 10:38

Klubovi su došli i zbog igrača Olimpijakosa, ali posle preokreta u centru pažnje našla su se dva crveno-bela ‘džokera’.

Pao je Olimpijakos posle preokreta, pao je i ogroman teret sa pleća igrača Crvene zvezde posle prve pobede u novoj sezoni Lige šampiona, a dva junaka su se našla pod posebnom lupom skauta iz Evrope.

Kako HotSport saznaje ‘džokeri’ su podvučeni u tefteru dva italijanska velikana. Dokaz da veliki mečevi privlače pažnju je činjenica da je Ivica Pavlović agent Ričmonda Boaćija i Miloša Vulića megdan ispratio u društvu čelnika Milana i Rome.

– Postignut je rezultat koji je bitan za renome Crvene zvezde i nastavak evropskih takmičenja, a naravno da je to prava stvar za uspon srpskog fudbala – ističe Pavlović.

Za igrače koje zastupa ovakav učinak može da bude samo benefit u narednom periodu.

– Interesovanje klubova postoji i bitno je da nastave da potvrđuju svoje kvalitete u kontinuitetu. Prelazni rok sledi u jaanuaru, a onda ćemo moći da pričamo koji su dalji koraci poručio je Pavlović na kraju.

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

Kada se vratimo nekoliko meseci unazad klub je ponudio Milošu Vuliću da ode na pozajmicu u Radnički iz Niša koju je glatko odbio tražeći da dobije šansu u Zvezdi. Svoj ostanak opravdao je golovima u šampionatu i jednim od najdražih u karijeri u Ligi šampiona. Samo je potrebna igra u kontinuitetu i napredak neće izostati.

Sa druge strane Ričmon Boaći je golgetersku formu potvrdio kroz kvalifikacije. Mučile su ga povrede, ali se uvek vraćao jači i sa 56 golova u dva mandata jedan je od najboljih strelaca u istoriji Crvene zvezde. Mnogi (ni)su verovali u dvojac koji treba da bude odlonac u nastavku sezone na tri fronta. Rušenje Olimpijakosa je dokaz vrednosti

0
0

4 Komentara

  1. Ma koje to nama ljubomoran? Ju ju ju. Pucicete nesrecnici od ljubomore! Al’ mi je, nekako, drago zbog toga! Uzivajte u ljubomori!

    0
    0
    Odgovori
  2. HAAAHAAHAA koga interesuju Zvezdini raspali fudbaleri?Pet autobusa fudbalera interesovanje nula,ponuda nula….obicno spinovanje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter