0
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

BOGATE NAGRADE: Evo koliko će zaraditi igrači i stručni štab za pobedu nad Olimpijakosom

Objavljeno: 02.10.19 u 11:08

Deo zarade od 2,7 miliona evra prema pravilniku kluba pripašće ekipi i stručnom štabu Crvene zvezde

Navijači su zadovoljni napustili stadiona ‘Rajko Mitić’. posle pobede nad Olimpijakosom, rukovostvo je zadovoljno, što će za tri boda od UEFA inkasirati 2,7 miliona evra i do sada je na kontu kluba obezbeđena ukupna suma od plasmana i nastupa u Evropi 20.166.000 evra. To nije sve, jer slede još četiiri meča u grupi.

Uspeh donosi i novi novčani bonus za igrače i stručni štab Crvene zvezde prema pravilinku kluba, dobiće polovinu te sume, a to su apsolutno i zaslužili. Trenutni plasman na drugom mestu na tabeli iza silnog Bajerna, ali tek slede bitke za evropsko proleće i crta će se podvući 11. decembra, kada crveno-beli imaju gostovanje kod Olimpijakosa u Atini.

Sledeća stanica u Ligi šampiona je 22. oktobra u Londonu sa Totenhemom i nema dileme da izabranici Vladana Milojevića još nisu rekli poslednju reč u elitnom takmičenju.

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter