8
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BOAĆI PIŠE ISTORIJU: Slomili smo rivala, pokazali smo karakter!

Objavljeno: 02.10.19 u 09:04

Crvena zvezda slavila je nakon preokreta sa 3:1 protiv Olimpijakosa u drugom kolu B grupe Lige šampiona.

Ričmond Boaći je na teren ušao u 61. minutu, a priliku da se upiše u strelce nije propustio ni večeras. Ganjanin u dresu Zvezde postigao je svoj 56 pogodak u crveno-belom dresu.

– Srećan sam zbog pobede pre svega, pokazali smo da iammo karakter i nastavićemo dalje da se borimo – rekao je Boaći.

Crvena zvezda – Olimpijakos (STATISTIKA MEČA) 

On je potom detaljnije analizirao samu utakmicu.

Bila je teška utakmica, ušli smo u meč sa dosta respekta prema Olimpijakosu. Oni su igrali dobro u prvom poluvremenu i stekli su prednost. Krenuli smo jače ka golu protivnika u drugom poluvremenu i uspeli smo da postignemo pogodak, a potom i da pobedimo. Sa igračem više smo lomili i slomili rivala i ovo je velika pobeda sa kojom ispisujemo istoriju – istakao je Ričmond Boaći.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

8 Komentara

  1. Majke ti koji si pa ti karakter pokazao!!!!!!!!!sa igracem vise demonstrirati silu na slabasnim i nikad slabijim olimpijakosom!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Vi polako pisete istoriju u ling-long ligi,sa ovim vasim korumpiranim savezom,na koje samo nacine dolazite do trijumfa,i na koji kriminalan nacin dobijate meceve,sve uz blagoslov predsednika vucica!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Jak tim ste dobili u p.m.strasno,strasno,raspali olimpijakos,koji se i protiv totehema pukom srecom provukao izvukavsi bod,sa mjima cete se grcevito boriti za tu trecu poziciju.

    0
    0
    Odgovori
  4. Mnogo jak tim ste dobili,ovaj tim olimpijakosa ne zasluzuje ovo takmicenje,kao i vi,ovo je jedna RASPALA ekipa u odnosu na pre nekoliko sezona.

    0
    0
    Odgovori
    • ovaj tim igra ligu sampiona. bez obzira kakav je. drugi nek se ugledaju. a da, njima su opet treci krivi sto nisu vise ono sto su nekad i sami bili.

      0
      0
      Odgovori
    • Gledaj ti u svoj lavor sada idu muda kroz procep kada vas dohvate ovi pa isprate iz kazahstana sa jedno 4 ,5 razlike bice da je astana jaca nego svi zvezdini protivnici u grupi zajdeno

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter