0
Evropske lige

LIGA ŠAMPIONA: Zamalo bruka na ‘Bernabeu’, Šahtjor slavio u Italiji (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.19 u 21:06

U prvim utakmicama današnjeg programa Lige šampiona videli smo večeras dve sjajne utakmice u Madridu i Milanu.

Klub Briž je napravio veliko iznenađenje pošto je u španskoj prestonici remizirao sa Realom rezultatom 2:2 u utakmici drugog kola grupe A.

Veliki šok na stadionu Santijago Bernabeu usledio je već u devetom minutu, Tau je progirao Denisa Emanuela koji je uz dosta sreće uspeo da savlada Kurtou.

Napadao je „kraljevski klub“ u nastavku poluvremena, a posebno se iskazao golman gostiju Minjole koji je skinuo odličnu priliku Varana.

Ponovo je Denis bio koban po Belgijanca na golu Reala kojeg je savladao i u 39. minutu lepim udarcem nakon odlične kontre Briža.

Morao je da reaguje Zinedin Zidan i već na poluvremenu napravi dve izmene, a jasnu je poruku poslao kada je zamenio Kurtou umesto kojeg je ušao Areola.

Krenulo je dosta bolje po domaću ekipu od tog trenutka, Serhio Ramos je u 55. minutu uspeo da smanji zaostatak svog tima posle dodavanja Benzeme.

Real je dodatno stezao obruč oko kaznenog prostora Belgijanaca, a čast svoje ekipe spasao je Kasemiro golom u 85. minutu, tek minut nakon što je Briž ostao sa igračem manje zbog isključenja Vormera.

Veoma je zanimljivo bilo i u Milanu gde je Atalanta poražena od Šahtjora u okviru grupe C sa 2:1.

Iličić je promašio penal na startu prvog poluvremena, da bi u 28. minutu Duvan Zapata ispravio tu grešku i doveo svoj tim u vođstvo.

Usledo je veliki preokret Šahtjora koji je prvo izjednačio rezultat u 41. minutu, a Manor Solomon je bio čovek odluke u petom minutu nadoknade vremena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter