0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DRAGAN DŽAJIĆ: Prijateljstvo klubova je lepo, ali zbog jednog razloga Zvezda mora da pobedi večeras!

Objavljeno: 01.10.19 u 16:32

Prvi put u zvaničnom meču snage će odmeriti Crvena zvezda i Olimpijakos. Pred meč se u medijima oglasio i legendarni fudbaler crveno-belih Dragan Džajić, koji je objasnio zašto je Zvezdi neophodna pobeda u večerašnjem meču.

U današnjem gostovanju na ‘Radiju BeogradDžajić je govorio o duelu crveno-belih iz Beograda i crveno-belih iz Pireja.

– Prijateljstvo treba da ostane, da bude fer i sportski, a Crvena zvezda će pokušati da pobedi ovu utakmicu, jer predstoje i sledeći susreti. Zvezda gaji nadu da će uspeti da prođe prvi krug Lige šampiona, a za to nam je potrebna pobeda večeras protiv Olimpijakosa, rekao je Džajić.

Prema njegovim rečima prednost Crvene zvezde leži u gromoglasnoj navijačkoj podršci koju će večeras imati srpski šampion.

– Ne bih izdvajao nijedan tim u našoj grupi. Naravno, svi timovi u Ligi šampiona su jaki, ali Crvena zvezda ima svoje adute, igra pred svojim navijačima. Kao što ćemo pokušati večeras da pobedimo Olimpijakos, tako ćemo pokušati da u Beogradu pobedimo i Bajern i Totenhem – ističe Džajić

Prijateljstvo između klubova je lepa slika, ali kada počne utakmica Džajić smatra da to sve treba staviti po strani.

– To je lepo zaista su veliki prijatelji, ali Crvena zvezda i fudbaleri na terenu moraju igrati jednu veoma bitnu utakmicu. Neka pobedi ko je bolji, a da atmosfera bude prijateljska bez incidenata. Nadam se da će sve proteći u odličnoj atmosferi, a neka pobedi ko bude bolji, zaključio je Džajić.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter