5
Domaći fudbal

VAZURA: Terzić me je vređao, psovao, pretio i krenuo u fizički obračun – spreman sam na TV duel sa njim!

Objavljeno: 30.09.19 u 15:42

U vezi dešavanja na sednici Zajednice Superlige i Prve lige Srbije, dobili smo i reakciju generalnog direktora Partizana Miloša Vazure.

Burno popodne u fudbalskoj Srbiji. Sve je počelo informacijom da je Zvezdan Terzić pretio čelnicima Partizana jer su ‘minirali’ predlog Zvezde da se poveća broj stranaca u domaćem šampionatu.

Potom se oglasio i sam Terzić, a sada smo dobili i reakciju Miloša Vazure koji je istakao da je šokiran ponašanjem kolege iz suprotnog tabora.

– Zgranut sam ponašanjem predstavnika FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića, jer predstavlja veliki klub. Vređao me, psovao, pretio, i meni i ostalim čelnicima Partizana, govoreći sve najružnije, a na kraju je pokušao i fizički da se obračuna sa mnom. S obzirom na to da očekujem da sve negira, jer je to njegov manir, reći ću samo da je bilo 30 svedoka. Svi su bili zgranuti njegovim ponašanjem – rekao je u izjavi dostavljenoj medijima Miloš Vazura.

Čak je istakao da bi mogao da se suoči sa Terzićem u TV duelu.

– Nisam želeo da odgovorim jer ja na Skupštini zajednice Superlige ne predstavljam sebe, već FK Partizan. Nije mi padalo na pamet da ugrozim integritet kluba nekim nepromišljenim postupkom. Za sve što kažem postoji 30 svedoka, spreman sam ako je potrebno, da se suočim sa Zvezdanom Terzićem u bilo kom TV duelu – poručio je Vazura.

0
0

5 Komentara

  1. Nisam znao da se preko zvezde i fudbla može ući u EU, dakle blago nama sada smo izjednačeni sa EU, SRAMNO JE šta sve mogu i šta sve rade kriminalci u srpskom fudbalu

    0
    0
    Odgovori
  2. KAKAV BRE DUEL. ODMAH
    DA KUPITE NEKOLIKO
    STRANACA I DA IM UZMEMO
    TITULU. AJDE UPRAVO BE DAJTE MAFIJA DA GOSPODARI. NOVI STRANCI.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovi iz Partizana konstantno izjavljuju nesto protiv Zvezde i prozivaju je pa posle kao neke zene kukaju. Secam se kako su prosle sezone rezirali kako ih je neko kao napao u Nisu a ustvari oni prvi napali njih,polivali vodom,gadjali plasticnim flasama punim vode i pogodili cerkicu od coveka ciju reakciju smo videli na snimku.Oni su ljudi isekli snimak i pustili samo reakciju nislija i predstavili sebe kao zrtve. Pre toga,covek sedi pored Vucelica,navodno iz uprave vojvodine,citav mec sede zajedno i on kao izgovara “pusticemo Zvezdu“,oni kao bas tada telefonom snime njega i ne znaju ko je.Evo i sada isto rade.Verovatno su nesto dobacivali onda im je Terzic uzvratio i onda odmah brze bolje u Vuceline vecernje novosti i telegraf da se predstave kao zrtve.Zvezda izgubi od Bajerna,ona debela svinja pise po tviteru i proziva Zvezdu.Tako i prosle sezone.Odu u UEFA zale se na Zvezdu umesto da brane sebe.Dakle non stop prozivaju i posle kukaju.A grdnici na sve moguce nacine pokusavaju da spoje tih 70 frakcija kako bi stali u zastitu upravi jer se ocigledno nisu dovoljno nakrali a i nisu prikrili tragove sto im je klub duzan preko 35 miliona eura. Jadan je onaj klub koji vodi praseca brigada na celu sa sve antinovinarem Panticem koji ocigledno ima korist sto ih brani i prikriva.Drugi ga ne bi drzali u klubu jer ih je sve popljuvao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter