2
Domaći fudbal

FOTO: FSS

POSLE ‘VEČITOG’ DERBIJA: Srđan Jovanović dobio veliko priznanje od FIFA!

Objavljeno: 30.09.19 u 11:17

Srpski sudija Srđan Jovanović delegiran je među arbitrima koji će deliti pravdu na utakmicama Svetskog prvenstva za igrače do 17 godina.

Pre samo nedelju dana Srđan Jovanović je suđenjem u 161. ‘večitom’ derbiju podigao prašinu u fudbalskoj javnosti. Tačnije, jedna njegova sudijska odluka bila je sporna crveno-beloj Srbiji, posle čega je krenula lavina saopštenja i ‘rata’ među ‘večitima’.

Ipak, prema stavu Svetske kuće fudbala, Jovanović i dalje uživa njihovo veliko poverenje i zato je od FIFA dobio novo veliko priznanje.

On je, naime, delegiran da deli pravdu na Svetskom prvenstvu U17, koje će se održati u Brazilu od 26. oktobra do 17. novembra 2019. godine.

Prethodno, i UEFA je ukazivala poverenje Jovanoviću, jer je sudio finala na Evropskim prvenstvima U19 i U21.

U novom izazovu, sa njim uz rame biće pomoćnici Uroš Stojković i Milan Mihajlović. Na ovom prvenstvu biće korišćena i VAR tehnologija.

0
0

2 Komentara

  1. Pa naravno,čist faul nad Stojkovicem koji je svirao vidi se sa snimka koji je snimio rus koji je stajao iza gola.Neka se sada da bedna komisija sastane i neka ponovo kaze da je čist gol.Sramota Srb

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter