Nakon što se pojavila vest o sukobu Zvezdana Terzića sa čelnicima Partizana, ubrzo se oglasio i generalni direktor Crvene zvezde.

Na redovnoj sednici Zajednice Superlige i Prve lige Srbije Terzić je ušao u raspravu sa generalnim direktorom Partizana Milošem Vazurom, a kako je preneto, tom prilikom ga je vređao i pretio mu.


Međutim, sada se oglasio u saopštenju u kom je optužio kolegu iz crno-belog tabora da na taj način samo zloupotrebljava medijski prostor.

– Vazura laže. Kampanja se nastavlja. Kao po starom dobrom običaju, naučen od Vučelića i njegovih učenika, i ovog puta Vazura laže i zloupotrebljava medijski prostor. Jeste bilo žučne rasprave zbog Vazurinih provokacija kako je Partizan diskriminisan od strane države, ali ništa više.

Terzić se pozvao na ostale predstavnike klubova i istakao da je većina podržala predlog Zvezde o povećanju broja stranaca u domaćoj ligi.

– To mogu da posvedoče i svih 28 predstavnika klubova super i prve lige Srbije koji su bili prisutni na sednici i koji su glasanjem, posle te žučne rasprave, podržali predlog Crvene zvezde o povećanju broja stranaca i predlog da se igrači iz EU koji igraju u Srbiji ne tretiraju kao stranci. Predlog Crvene zvezde je podržalo 25 klubova a protiv su bili samo tri uključujući i Partizan. To najbolje govori o podršci koju imaju predlozi i diskusije FK Crvena zvezda i o statusu rukovodstva FK Partizan među sportskim radnicima Srbije – stoji u izjavi koju potpisuje Terzić, a potom je zaključio:

– Vazura ovim lažima želi da opravda svoj neuspeh na glasanju i da odvuče medijsku pažnju sa uspeha Crvene zvezde na pomenutom glasanju.