2
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

INVAZIJA GRKA: Pogledajte kako su navijači Olimpijakosa dočekani u Nišu i kako su odreagovali (FOTO)

Objavljeno: 30.09.19 u 14:43

Navijače Olimpijakosa zatekli smo u hotelu ‘Nais’.

Prema propozicijama UEFA, Olimpijakos će u sutrašnjoj utakmici Lige šampiona protiv Crvene zvezde (21h) imati pet posto kapaciteta za svoje navijače, što je oko 2.500 ulaznica i taj broj grčkih pristalica će gotovo sigurno biti na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Međutim, čini se da će ih biti još više, sudeći po scenama iz niškog hotela ‘Nais’, gde je nekoliko autobusa sa navijačima tima iz Pireja stalo da se okrepi uoči nastavka puta za Beograd.

Jasno je da će sutra u prestonici biti veliki crveno-beli spektakl u duelu dva bratska kluba, bez obzira na veliki ulog koji utakmica sa sobom nosi.

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

Grčke navijače čak je na autoputu dočekao i veliki transparent na njihovom jeziku, na šta nisu ostali imuni.

Iz Niša – Aleksandar Ilić

0
0

2 Komentara

  1. Samo jako da navijamo za braću Grke a oni da nam ga zabiju mučki kao što je uradio Printezis u zadnjoj sekundi u za njih nebitnoj utakmici i time nas eliminisao iz top 8. Ali mi umesto da pružimo podršku našem timu mi smo celo vreme pevali njima.Tako i sada ajde da pevamo njima a oni da nas pobede. Svaka čast bratskim odnosima i da ih lepo dočekamo ali na utakmici mora da se navija za C.Zvezdu svih 90 minuta.

    0
    0
    Odgovori
    • Svaka čast za komentar , sve si rekao kako jeste i kako treba .
      Sutra na pobedu i za Zvezdu da se navija , a bratstvo ostavite za druge utakmice ….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter