0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

BRATIĆ: Teška utakmica u Lučanima, čestitam i odbojkašima (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.19 u 11:40

Vojvodina je danas pobedila Mladost u Lučanima rezultatom 1:2 (1:1), u 10. kolu Super lige Srbije.

Posle pobede njegovog tima nad ekipom Mladosti, pomoćni trener Vojvodine Vidak Bratić izjavio je da su svi u crveno-belom taboru znali da ih očekuje teška utakmica i iskoristio priliku da čestita odbojkašima Srbije na osvajanju titule šampiona Evrope.

– Znali smo da je Mladost jedna neugodna ekipa, koja dugi niz godina igra u Super ligi i ne menja mnogo svoj sastav. U odnosu na prošlu sezonu, mislim da im nedostaju samo dvojica igrača. To je iskusan tim, ali bili smo spremni i znali smo da će biti veoma teško. Videli ste i sami da je u prvom poluvremenu viđena tvrda i čvrsta igra, pri čemu smo poveli na vreme prelepim golom Drinčića i u tom periodu smo igrali dosta dobro. Međutim, iz odbijene lopte nakon slobodnog udarca smo primili gol, pa mogu reći da je u prvom delu meča viđena egal igra.

– U drugom poluvremenu, mislim da je odlučio crveni karton i činjenica da smo imali igrača više. Pokušavali smo i napadali non-stop, stvarali poluprilike i prilike i na kraju zasluženo pobedili sa 1:2. Zahvalio bih se Mladosti na fer i korektnoj igri i poželeo im sreću u prvenstvu, a mojim igračima čestitam na zasluženoj pobedi i velikoj borbi. Takođe, ovom prilikom bih čestitao i našim odbojkašima na evropskoj tituli – izjavio je Bratić.

U narednom kolu, fudbaleri Vojvodine će na svom terenu dočekati ekipu Spartaka iz Subotice, a taj meč igraće se u petak, sa početkom u 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter