32
Domaći fudbal

ŠOKANTNA IZJAVA POZNATOG GLUMCA: Vladimira Stojkovića nazvao ‘Mustafom’! (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.19 u 13:15

I deluje da nije u pitanju lapsus, već da je to izgovorio vrlo svesno.

Glumac koji se proslavio u filmu ‘Mi nismo anđeli’ Uroš Đurić, gostovao je na TV Prva i tom prilikom komentarisao dešavanja na 161. ‘večitom’ derbiju u kom je pre sedam dana Partizan slavio pobedu od 2:0.

I dalje se priča o poništenom golu Crvenoj zvezdi zbog dosuđenog prekršaja Žandera nad Vladimirom Stojkovićem, čega se dotakao i Đurić.

– Mislim da nepravda ne postoji, to je sticaj okolnosti. Da li je gol bio… Ja jesam ciganin, ali volim da sam objektivan, kao što je Zvezdi priznat gol koji nikako nije smeo biti, to je bilo pre nekoliko godina, kada je lopta prešla gol aut liniju 20-ak centimetara, pa je vraćena, pa je pao gol, što je nedopustivo. Sada je ovo vraćanje – izjavio je Đurić, a potom golmana Partizana Stojkovića nazvao ‘Mustafom’.

– Mislim da je bio gol čist kao suza. Mislim da je prosto Mustafa pogrešio pri proceni u skoku. Ali, pitanje je da li bi to nešto promenilo. Partizan je pobedio i tačka – rekao je Đurić.

Podsetimo, Stojkovića ‘Mustafom’ nazivaju navijači Zvezde zbog toga jer je branio za taj klub i izjašnjavao se kao zvezdaš dok 2010. godine nije prešao u Partizan.

Pogledajte:

0
0

32 Komentara

    • Bivsi cigani su vam vodje, kapiteni…
      Dovodite igrace koji su vas do juce vredjali i prihvatate ih.. samo u vasem cirkusu

      0
      0
      Odgovori
  1. Kakav lik strasan lik. On
    neki slikar,glumac. On je
    idiot od coveka. Ako je covek
    A TV. PRVA izgubila obraz I
    ugled. OD sad je TV ZADNJA
    odnosno obojena jadna.

    0
    0
    Odgovori
    • Ilija ili Alija?
      Jovane crni sine ne beži od istine, ko je i kada, gde i kako osnovao JSD?
      Pogledaj istini u oči, onda pričaj, piši o komunistima, boljševicima, ubicama I srbomrscima.
      JSD se baš ogleda sasvim jasno u liku i delu samozvanog ili poluzavršenog prof. Sociologije…. Uostalom šta misle o njemu već su rekli njegovi navijači sa onim fotografijama sa bazena gde se“ kupa“u isključivo muškom društvu.
      Blago JSD- Ovom prilikom ih obaveštavam da M. Marjanović više nije predsednik vlade a i preminuo je.
      Moram da ih obavestim da je umro i drug Tito.

      0
      0
      Odgovori
  2. Mustafa?Je li to izdajnik?Ako je izdajnik nema svetije stvari nego napustiti boljševičko-udbašku tvorevinu koju je osnovao jedan od najvećih krvoloka srpskog naroda Slobodan Penezić Krcun lično i nepostedno odgovoran za smrt 50 000 srba.Tako da Vladimire Stojkoviću,budi ponosan što si napustio ovo veliko zlo!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Veliki glumče,pogledaj spornu situaciju koju je snimio rus koji se bavi objavljivanjem snimaka na You Tube,i koji je stajao iza gola kod sporne situacije pa onda reci da je poništen čist gol sram te bilo!Pa nijedan igrač Zvezde ni reč nije rekao!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. autoru teksta koji se izgleda nasao uvredjenim pitanje sto nekad nije reagovao kad bolesnik pantic vredja igrace Zvezde

    0
    0
    Odgovori
  5. Jedan je zadužio Srbiju u fudbalu kroz reprezentaciju kao retko koji golman, zadužio je igrama za svoj klub, a ovaj drugi ko je to znaju oni u studiju, sve sam govori.

    Glumac navijač precednik i tako.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter