0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NATHO: Plašio sam se… SADIK: Nadam se da ću biti bolji od Rikarda!

Objavljeno: 28.09.19 u 19:30

Partizan je blistao danas u Nišu i bez puno problema je savladao velikog rivala, Radnički u Nišu, sa 4:1 (2:1).

Još jednom je odlično na sredini terena komandovao Bibras Natho, ovog puta sa nešto povučenijom ulogom, iza Sejdube Sume.

– Moja prva utakmica ovde koju smo, po mom mišljenju, odigrali dobro. Za nas je najvažnije bilo da smo zadržali fokus na ovoj utakmici i pobedili. Srećan sam zbog gola, ali prvenstveno zbog tri boda – rekao je Natho posle meča.

Priznao je da se zbog povrede zarađene u 161. ‘večitom’ derbiju plašio ovog meča.

– Malo sam se plašio ove utakmice zbog povrede koju sam zadobio na derbiju, ali mogao sam bez problema da odigram 60 minuta i pomognem svom timu. Nadam se da ću za sledeću utakmicu biti fit 100% – poručio je Izraelac.

Dva pogotka postigao je Umar Sadik, koji je u sve boljoj formi.

– Golovi mi mnogo pomažu kod samopouzdanja, ali uvek ističem da je pored njih veoma važna pobeda tima, jer šta da ja radim kao pojedinac ako tim gubi i nije atmosfera onda dobra. Ovako je sve odlično i to me još više čini srećnim – rekao je Sadik posle utakmice.

Osvrnuo se i na to što je trener Savo Milošević pred meča protiv Radničkog najavio da bi Nigerijac mogao da bude bolji od prethodnog napadača crno-belih, Rikarda Gomeša.

– Zaista mi je velika čast da šef to misli i nadam se da će tako biti. Ustvari, nema šta da se nadam, već da radim – zaključio je Sadik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter