3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ ZABRINUT: Evo šta zamera igračima Zvezde…

Objavljeno: 28.09.19 u 22:38

Iako je Crvena zvezda slavila sa 3:1 (3:0) protiv Mačve, trener Vladan Milojević nije mogao da bude zadovoljan svim detaljima.

Zvezda je u 10. kolu Superlige Srbije do pobede nad Šapčanima stigla golovima stranaca Tomanea u osmom, Bena u 32. i Kanjasa u 37. minutu meča.

– Ono što me brine jeste činjenica da igramo i igramo pa stanemo. Mačva je izašla ofanzivno, ali mi kao da smo trošili vreme onako… – rekao je posle meča Milojević.

Strateg crveno-belih dotakao se i izlaska Milan Rodića iz igre.

Rodić je izašao napolje zbog njegove povrede, nismo hteli da rizikujemo – istakao je Milojević i dodao:

– Primili smo gol bezveze, ali završena je i ova utakmica. Želim Mačvi i treneru Aničiću puno sreće pred nastavak sezone, a mi se okrećemo Olimpijakosu.

Meč sa Olimpijakosom u drugom kolu Lige šampiona igra se u utorak od 21 sat na stadionu ‘Rajko Mitić’.

0
0

3 Komentara

  1. Uskoro te ceka SUT KARTA, Miloje odlazi, Miloje odlazi,, ti samo mozes dobijati gde vas sudije poguraju, protiv indjije ste uspeli, protiv partizana ne, sada ce olimpijakos da te istambura ako nije dogovoren mec.

    0
    0
    Odgovori
  2. MILOJEVIĆ ZABRINUT: Evo šta zamera igračima Zvezde… Molim vas dosta je više sa stalnim zamerkama ovog nedoraslog trenera igračima Zvezde posle svake utakmice! Neka nešto preduzme na taktici i psihološkoj pripremi igrača ako je sposoban! Njegove izjave me podsećaju na izjave političara posle izgubljenih izbora, gde kažu da narod treba promeniti! Da li neko veruje da sa Milojevićem možemo pobediti9 Olimpijakos?!

    0
    0
    Odgovori
  3. Hvala Bogu da nije bilo gobeljica,al zato ivanic odigra celu utakmicu i videsmo svo neznanje naseg trenera.u januaru mora novi desni bek jer i ova zamena od gajica je tanka.zadnji vezni mora bolje od kanjasa.odmah na prodaju pa makar i bud zasto ivanic,pavkov,boaci,gobeljic,milunovic.vukanovic je spic,kao i pankov drugi stoper.bez rodica ova odbrana ne moze.
    .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter