19
Domaći fudbal

ZVANIČNI STAV SUDIJSKE KOMISIJE: Nije bilo faula nad Stojkovićem!

Objavljeno: 27.09.19 u 10:38

Sudijska komisija FS Srbije donela je odluku oko sporne situacije na 161. večitom derbiju kada je Crvena zvezda postigla gol, ali on nije priznat zobg prethodnog faula.

Posle kornera u 70. minutu Žander je skočio, Vladimir Stojković se našao na zemlji, a sudija Srđan Jovanović je dosudio faul beka crveno-belih. Nekoliko sekundi kasnije Nemanja Milunović je postigao gol, ali on nije priznat.

Kasnije je Partizan sa dva gola Sume i Tošića pobedio sa 2:0, a sada se zvanično oglasila i Sudijska komisija FS Srbije. Ona je u sastavu Majo Vujović, Igor Radojičić, Boško Jovanetić i Milan Karadžić zvanično dala sud da faula Žandera nad Vladimirom Stojkovićem nije bilo.

Bilo kako bilo, Partizan je slavio sa 2:0 i tri boda ostaju u Humskoj.

0
0

19 Komentara

  1. kakve bre političke odluke.Šta lupate. Zašto komentarisati penal protiv inđije kada je uprasva zvezde izdala saopštewe da penal nije postojao. Samo da pqujete po nekom. Neznam kavi ste to ljudi.

    0
    0
    Odgovori
  2. OBOJENA BANDA OD SUDIJE
    RADI PUNOM PAROM.
    DOBILI DOBRU NADOKNADU. OVO JE
    SMESNO. BAHATO !!SUDCI
    GDE CAM JE MORAL. VI
    DONOSITE POLITICKE
    ODLUKE. KAKO VODJA MISLI
    VI TAKO RADITE. JADNICI !
    DOBILI PARE, IZGUBILI
    OBRAZ.

    0
    0
    Odgovori
  3. MAJO VUJOVIC, BOSKO
    JOVANETIC, IGOR RADOJICIC
    VELIKI ZVEZDASI. PA KAKO VAS NIJE SRAMOTA. SVE
    MOJ DO MOJEGA. KAKVA
    OBOJENA EKIPA. TO SU SVE
    MRAKICEVI JURISNICI.
    P. S. SVAJA CAST ZA
    KARADZICA MADA SE NEZNA
    ZA KOGA NAVIJA. KARADZIC
    JEDINI LIK KOJI IMA TEZINU.
    AOVA TRI GARAGANA. ONI
    NASLI DA DAJU KOMENTAR.
    GDE STE BILI POSLE INDJIJE.

    0
    0
    Odgovori
  4. Igrač Njegoš Petrović je u trećem kolu igrao za Rad i sada u zaostaloj utakmici trećeg kola za Zvezdu. Zašto nadležni organi ne reaguju i utakmicu registruju službenim rezultatom za Voždovac? Zašto ćuti uprava Partizana?

    0
    0
    Odgovori
    • Pa to je zaostala utakmica kakve to veze ima, decko je presao jos 5 avgusta u Zvezdu, tako da je on njen igrac, kako se hvatate za tako neke bahanalije klasican glodarizam majku vam jebem

      0
      0
      Odgovori
      • Pitanje za redakciju ko ovom čoveku objavi komentar sa ovakvim ružnim rečnikom, a ti momčino idi kući pa tamo pauj sram te bilo da te sram bilo.

        0
        0
        Odgovori
    • Veze ti nemas purgeru, znas li kad igras potpise za neki klub,da posle moze igrati kad god,znate li vi to žeksmozgovi?

      0
      0
      Odgovori
      • Sudijske greške su sastavni dio sporta.Ovo ko se imalo razumije u fudbal vodio je prekršaj nije bio.Treba biti Džek pa reci nije bio faul sudija je pogrijesio ,kao što je zvezda odma posle utakmice s Indjijom izjavila.Sudija je pogrijesio u našu korist ti nam penali netrebaju

        0
        0
        Odgovori
  5. Hm….nije da nesto prejudiciram, samo me za ima ko li je okipio ove Zvezdase kao sudacku komisiju!?
    To su ljudi koji i postavljaju sudije za utakmice, a OFKan se onda nesto kao zali.

    0
    0
    Odgovori
  6. A da li se ta ista komisija oglasila povodom penala za zvezdu protiv indjije? SRAM vas bilo, ako obraza imate!

    0
    0
    Odgovori
  7. Pitanje za sudijsku organizaciju i za ceo savez, da li je moguce da jedan igrac odigra za jedan tim (rad) utakmicu redovnog treceg kola, a da potom taj isti igrac odigra utakmicu istog tog treceg kola za drugi tim (crvenu zvezdu)? Za neupucene, radi se o Njegosu Petrovicu… Pa eto ako moze jedan mali odgovor, sta ce se uraditi tim povodom, ili ce proci neopazeno, posto se sad cela Srbija vrti oko derbija…

    0
    0
    Odgovori
  8. Naslov nije dobar,ali smo shvatili.. Ovo je potpuno nevazna odluka u tehnickom smislu…nema nikakve pravne posledice,ali je to POLITICKA ODLUKA,kojom se svi dosadasnji mnogo ozbiljniji gresi i previdi sudija u koristFKCZ anuliraju.I najvaznije OTVARA SE NOVA STRANICA ZA SVAKOJAKE NAMESTALJKE I NAMERNE GRESKE. Da li je bar iz FSS neko uzeo izjavu od golmana Indjije, a da ga je policija slucajno saslusala,necu ni da pomisljam.Bilo bi vrlo interesantno cuti njegovo objasnjenje.
    A povodom ove situacije dokaz da je sve naduvano,gde je tu sudija i njegovo objasnjenje,koji je to sve video sa par metara i morao u desetinki sekunde,odluku da donese.TO JE BILO SLOBODNO SUDIJSKO UVERENJE!!!
    OBJEKTIVNI KOMENTATORI MOGU SAMO DA SE SLOZE DA JE OVO SPORNA SITUACIJA<JER SE NA SNIMCIMA VIDE RAZNI POKRETI…TOLIKO!!!!

    0
    0
    Odgovori
  9. Ma nemojte ,molim vas,evo pitajte ove grobarske eksperte i svi ce vam reci da vi nemate pojma,da je to bio faul nad golmanom.

    0
    0
    Odgovori
  10. hahaha A sta ste drugo ocekivali kada tamo sede samo osvedoceni zvezdasi…a bivsi sudija Raka rece neki dan da ovoga sudiju ne vole u Savezu.Zvezdica zgrommljena u derbiju ,Borjan dobio po tamburi pa sada OCIGLEDAN faul koji je sudija odmah sankcionisao treba bacati u drugi plan i nastaviti sa medijskom hajkom koju vodi fk Crveno Zlo.

    0
    0
    Odgovori
    • da li je moguće da ste toliko pristrasni. Nama koji pratimo fudbal nije trebalo da čekamo zvanični komentar kada se sve lepo videlo.Faula nije bilo.Gol je regularan. Čiwenica je da je Partizan bio mnogo boqi što je rezultiralo pobedom.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter