1
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

VLADAN MILOJEVIĆ: Nesporazum sa Benom, evo zbog čega je otpao Gajić za Ligu šampiona!

Objavljeno: 27.09.19 u 14:19

Crvena zvezda u subotu od 19 časova dočekuje Mačvu u okviru 10. kola Superlige Srbije, a prva tema konferencije bio je El Fardu Ben i njegov instagram post.

Prva tema je bila izliv ‘besa’ El Fardua Bena koji je kritikovao čelnike Crvene zvezde, jer nije registrovan za Ligu šampiona. Taj nesporazum je izglađen, to je potvrdio trener crveno-belih Vladan Milojević i objasnio zbog čega ili koga nije licenciran Milan Gajić.

– Pričali smo o tome i mogu da kažem da je to bio nesporazum. Nismo mogli da znamo da neće završiti transfer, na neke stvari ne možete da reagujete. Ben voli Zvezdu, bio nam je značajan sve ovo vreme, ali ima i drugih igrača koji nisu licencirani. Drago mi je što svi oni imaju strast. Ali jednostavno se desilo tako, to je tema bez teme. Bio je to trenutak, imali smo rok za prijavljivanje… Milan Gajić nije licenciran jer je Filip Stojković otišao u poslednjem trenutku kao igrač ponikao u našoj školi – rekao je Vladan Milojević.

Posle teme licenciranja igrača za Ligu šampiona usledila je priča o sledećem rivalu šabačkoj Mačvi.

– Mačva je za nas sada najvažnija utakmica. Oni ne zaslužuju ovu poziciju, trebalo je da imaju više bodova. Vratili su Dragana Aničića na mesto trenera, ali ne menjaju igru, veoma su disciplinovani.

Mateo Garsija je bolje posle povrede zadobijene u Minhenu, ali protiv Mačve neće igrati.

– On je mnogo bolje, treba da vidimo da li treba rizikovati. Sve ide u pozitivnom pravcu… Prvi put sam u situaciji da imam višak stranaca. Nije lako, ali uzimamo sve parametre i naše i protivnika, plus opterećenje igrača. Moraju da budu u takmičarskoj formi… Nekad pogodite, nekad ne, nadam se da ću sada pogoditi – zaključio je Milojević.

0
0

1 Komentara

  1. Ti si dokazao da nemaš pojma i postao si važan šraf svake protivničke ekipe! Ne postoji ni minimum šansi da mi možemo pobediti Olimpijakos u Beogradu! Setimo se samo sramnih partija protiv Inđije, Bajerna i Partizana! Jel’ neko misli da Zvezda pod ovim trenerskim šegrtom može bolje?! Budimo realni!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter