8
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

‘VEČITI’ DERBI I NA SUDU: Partizan će tužiti Zvezdana Terzića i Mitra Mrkelu! (FOTO)

Objavljeno: 27.09.19 u 16:05

To je najavio potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan, Vladimir Vuletić.

Podigla se velika prašina posle 161. ‘večitog’ derbija u kom je Partizan slavio sa 2:0, ali se Crvena zvezda posle meča žalila da je oštećena pozivajući se da prekršaja Žandera nad Vladimirom Stojkovićem nije bilo i da je gol Nemanje Milunovića bez razloga poništen.

Čelnici kluba iz Ljutice Bogdana su javno izjavljivali da je napravljena velika sudijska greška, iako oni to ne smeju po pravilniku Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Na to se pozvao i potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić koji je zbog toga najavio i tužbu protiv generalnog i sportskog direktora Crvene zvezde.

– FK Partizan će u ponedeljak, 30. septembra, podneti disciplinsku prijavu Disciplinskoj komisiji FSS, protiv Mitra Mrkele, sportskog direktora Zvezde i dr Zvezdana Terzića, generalnog direktora Zvezde, usled kršenja člana 87. Disciplinskog pravilnika FSS – poručio je Vuletić.

Prema pravilniku, igrači, treneri i funkcioneri kluba ne smeju da u javnosti iznose mišljenje o suđenju i zbog toga mogu biti kažnjeni od šest meseci do godinu dana zabrane rada u fudbalu.

0
0

8 Komentara

  1. Da patlidzan tuzi Zvezdu zbog komentara o sudjenju?! Eeee, zemljo otvori se… Ti klosari komentarisu svaku utakmicu, kakvo licemerje ‘bem ti zivot. Zato ste uvek komsija mali…

    0
    0
    Odgovori
    • Kaze navijac kluba koji daje golove iz gol auta, daje golove u 89 i 90 minutu posle penala za nepostojeci faul na 18.metara od gola pa onda posle namernog vracanja golmana Indjije loptu koja ide u gol aut igracu zvezde a onda ceka da ovaj prvi krene kako bi napravio drugi penal u dva minuta !!!
      Tisina bre i da vas ne cujem.
      Za ovaj kriminal u poslednje dve godine ostacete bez te 2+1 titule koje ste ukrali vrlo brzo !!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Pa vi ste i geometre i matematicare dovodili i komentarisali sudijske odluke i sada nasli nekoga da tuzite pozivajuci se na zakon.

    0
    0
    Odgovori
  3. BRAVO VLADIMIRE
    VULETICU. ZATVORI JEDNOM
    TE ZLE USNE ! BAHATI
    LJUDI, A NJIHOVO PRAVO MESTO ZNA SE GDE JE !
    SAMO HRABRO UDRI !!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter