2
Domaći fudbal

KOSANOVIĆ: Nije samo Partizan i mi smo odmarali igrače! HASKIĆ: Dao sam dva gola, nadam se…

Objavljeno: 27.09.19 u 14:47

Radnički u Nišu u derbiju 10. kola Superlige Srbije dočekuje Partizan, a svoja očekivanja pred meč izneli su trener Milorad Kosanović i napadač Nermin Haskić.

Prvi se medijima obratio šef stručnog štaba ‘Reala sa Nišave’ – Milorad Kosanović:

– Ovo je jedna u nizu utakmica protiv timiva iz gornjeg dela tabele, nadam se da ćemo biti pametniji i obazriviji nego protiv Čukaričkog. Probaćemo da napravimo pozitivan rezultat. Nisam zadovoljan fizičkom spremom i igrom čovek na čoveka, tim je igrao vrlo prosto, ostala su tri igrača iz prošle sezone. Imamo mnogo posla koji je trebalo završiti u julu. Imamo dobru kadrovsku situaciju, van stroja su Stefan Đorđević i Noma – rekao je Milorad Kosanović.

Partizan je u Ivanjici ‘krio’ neke adute, ali i Radnički je odmarao u kupu.

– Odmorio je Partizan nekoliko igrača, ali i mi smo. Dali smo šansu i igračima sa manjom minutažom da vidimo sa čime raspolažemo. Ne znam po čijem nalogu se forsiraju priče o umornim igračima.

Milorad Kosanović je objasnio koliko je vremena potrebno da neke stavri legnu na svoje mesto.

– Koliko vremena treba da stvari dođu na svoje zavisi od toga koliko sam vešt da ih prirpemim, a trebaće cela polusezona da to legne na svoje

Napadač Nermin Haskić je govorio o motivaciji igrača za duel sa Partizanom.

– Ne treba igračima posebna motivacija pred Partizan, nemaju čime da nas iznenade, znamo čime raspolažu, znamo kako igraju, probaćemo da potvrdimo dobar rezultat i nadam se pozitivnom ambijentu koji će napraviti naši i njihovi navijači. Igrao sam protiv Partizanna dok su bili drugi treneri. Ovo je neki novi Partizan koji je Milošević dobro ukomponovao. Dao sam dva gola protiv Partizana, nadam se da ću i sutra pomoći timu – rekao je napadač Radničkog.

Sa stadiona ‘Čair’: Aleksandar Ilić

0
0

2 Komentara

  1. Pretpostavljam Kosanovicu da cete igrati borbrno i na noz sa puno ostrih duela i ponekim zutim kartonom , kao protiv zvezde.

    0
    0
    Odgovori
  2. AJDE KOSANE ,GARAGANU.
    POKAZI KAKO MORA DA SE
    DOBIJE PARTIZAN. DA MORA
    PO SVAKU CENU. PASCE
    VELIKA NAGRADA OD ZVEZDE. E TAKO SE IGRA
    PROTIV PARTIZANA. SVE CE
    URADITI ZA POBEDU !
    I OCA BI PRODAO !!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter