2
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

EL FARDU BEN ODGOVORIO NAVIJAČU: Prijatelju, ko ti je rekao da sam želeo da napustim klub?

Objavljeno: 27.09.19 u 11:50

Krilni napadač Crvene zvezde El Fardu Ben uzburkao je javnost objavom na Instagramu posle meča sa Voždovcem.

Reprezentativac Komorskih ostrva kritikovao je upravu kluba koja ga nije registrovala za grupnu fazu Lige šampiona. Odgovor je dobio iz ‘Ljutice Bogdana’ da nije registrovan zbog činjenice da je bio blizu transfera u Al Vahdu i da su znali da će transfer propasti da bi ga sigurno registrovali za Ligu šampiona, jer je jedan od najvažnijih igrača tima.

El Fardua Bena je ‘potkačio’ i jedan navijač uz konstataciju da je fudbaler sa Komora potrčao za parama. Stigao je jak odgovor krilnog napadača:

– Moj prijatelju, ko ti je rekao da želim da napustim klub? Prvo, ne želim da napustim klub i drugo, nisam im tražio novac, prihvatio sam ono što su mi ponudili. I ako me poznaješ, znaš da ne igram za novac. Da igram za novac, ne bih bio ovde u Zvezdi, jer sam imao mnogo ponuda koje sam odbio. I ako budem napustio klub, to neće biti zbog mene, biće izbor kluba i ja ću ga poštovati – napisao je Ben.

0
0

2 Komentara

  1. Alo, Ben da li si ti svestan da si spor, da nisi borben, da nemaš skok igu i nemaš duel igru! Nikada za ovo vreme koliko si u Zvezdi nisam te video da si rešio stuaciju “1 na 1” ili da si napravio prodor direktno prema golu! Da li si ti svestan da sa ovakvim karakteristikama ne možeš otići nigde pa ni u Katar! I šta sada hoćeš da te i dalje onako brutalno forsiraju na očigled boljih i bržih igrača?! Daj molim te spusti se malo na zemlju!

    0
    0
    Odgovori
    • Hmm Trancer a koga si u Zvezdi video da je resio situaciju 1na 1 ili da je napravio prodor prema golu? Nisu se videli protiv Partizana a Indjiju smo pobedili zahvaljujuci sudiji.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter