1
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

ZVEZDA DARUJE NAJVERNIJE: Članovi mogu besplatno na Mačvu!

Objavljeno: 26.09.19 u 16:04

Fudbalski klub Crvena zvezda odredio je cene karata za utakmicu 10. kola Superlige Srbije protiv Mačve iz Šapca, a članovi kluba imaće beslatan ulaz na severnu i istočnu tribinu.

Crvena zvezda u subotu od 19 časova dočekuje ekipu Mačve i nastavlja pohod ka šampionskoj tituli. Naš tim je u prethodnoj utakmici savladao Voždovac u gostima rezultatom 3:1.

Karte su u prodaji u petak od 10 do 18 časova, dok će blagajne na stadionu „Rajko Mitić“ biti otvorene i u subotu od 10 časova pa sve do početka duela protiv Šapčana. Meč je zakazan za 19 časova.

Članovi kluba imaju posebnu pogodnost. Svaki član moći će da preuzme besplatnu kartu za severnu ili istočnu tribinu na našim blagajnama.

Cene karata su:

Sever: 300;

Istok: 400;

Zapad: 500;

VIP zapad: 1000 dinara.

0
0

1 Komentara

  1. Posle tri vezane bruke protiv Inđije, Bajerna i Partizana možete čak i plaćati gledaoce da dođu na utakmicu protiv Mačve, ali odziv će biti mizeran! A, znate li zašto?! Zato što Zvezda nema igru! A, znate li vi iz interesne grupe koja na amaterski način vodi Zvezdu, zašto Zvezda nema igru?! Zato. što grupu od 30-tak mahom vrhunskih igralča (za srpske prilike), vodi trener neznalica! Ja se nadam da će Olimpijakos biti njegovo poslednje putešetstvije u Zvezdi, ali neka sa sobom vodi i svoje “uzdanice” te smešne kapitalce Bena i Boaćija!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter