0
Domaći fudbal

VOŠA NIJE HTELA NAZAD U NOVI SAD: Do Lučana ostaje na Zlatiboru!

Objavljeno: 26.09.19 u 18:26

Posle pobede nad ekipom Zlatibora iz Čajetine, kojom su se plasirali u osminu finala Kupa Srbije, fudbaleri Vojvodine okrenuli su se pripremama za utakmicu 10. kola Super lige, u kojoj će u nedelju gostovati timu Mladosti iz Lučana.

Upravo do nedelje, crveno-beli će boraviti u hotelu „Tornik“ na Zlatiboru, gde su doputovali još u utorak, kako bi na miru mogli da se pripreme za obaveze koje imaju ove sedmice. Zajedno sa igračima, klupskim autobusom na Zlatibor je doputovao i predsednik kluba Vojislav Gajić, koji je na taj način želeo da im pruži maksimalnu podršku nakon poraza od Voždovca i uoči novih izazova koji ih očekuju.

Upravo pod budnim nadzorom predsednika FK Vojvodina, koji ne samo da ne propušta nijedan trening crveno-belih na jednoj od najlepših planina u Srbiji, već sa njima provodi i gotovo svaki trenutak u šetnji, restoranu i svakoj drugoj prilici tokom dana, šef stručnog štaba da Nenad Lalatović radi na traženju idealne postave i taktike za meč koji „staru damu“ očekuje u nedelju, kako bi se Voša sa dobrim rezultatom učvrstila pri vrhu tabele i pokazala da ove sezone s pravom ima evropske ambicije.

S obzirom na to da se Mladost tokom prethodnih sezona pokazala kao ozbiljan rival u srpskom fudbalu, igravši u finalu Kupa i kvalifikacijama za Ligu Evrope, jasno je da Vošu u Lučanima očekuje vrlo teška utakmica, te je iz tog razloga podrška predsednika i veliko jedinstvo unutar kluba još jedan značajan faktor koji može pomoći crveno-belima da ostvare rezultat kojim će još jednom obradovati svoje navijače.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter