3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TRANSFER SVE PROMENIO: Evo zašto je Ben ‘precrtan’ sa spiska za Ligu šampiona!

Objavljeno: 26.09.19 u 12:40

Kada je transfer definitivno propao klub nije mogao da pošalje licencu u UEFA.

Propao je prelazak El Fardu Bena u Al Vahdu i to je ‘kumovalo’ tome da, standardni član najboljeg tima skoro dve sezone, ove jeseni ne bude na spisku igrača Crvene zvezde za Ligu šampiona.

– Rok za prijavu bio je 2. septembra i tada se nije nazirao ovakav rasplet sa Benom da će se vratiti. Tek posle nekoliko dana transfer je propao i u datom trenutku smo prijavili igrače koji ostaju u jesenjem delu sezone. Ben je mnogo dao klubu i kada se vratio sve smo mu objasnili i nastavljamo zajedno – rekli su za HotSport iz Ljutice Bogdana.

Poznat kao ekstra profesionalac i takmičar, Benu je krivo što ne može da igra protiv Bajerna, Totenhema i bivšeg kluba Olimpiajkos, koji u utorak gostuje na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Nema dileme da je iskusni napadač potreban, a u decembru verovatno sledi rastanak pošto će doći ponude i aktuelizovaće se izgleda ponovo selidba u Tursku, koja je bila najbolja opcija tokom leta.

0
0

3 Komentara

  1. Sa ovim nedoraslim “kapitalcem” na terenu i Milojevićem, njegovim trenerom-menadžerom na klupi Zvezde, pobeda je sigurna za Olimpijakos! Molim interesnu grupu koja vodi Zvezdu da interveniše na vreme i da spreči ovu bruku sa Benom i njegovim na silu igranjem za Zvezdu! Alo, dozovite se pameti, Ben nema kvalitet za grupnu fazu LŠ! On je spor, neborben, nema dribling, nema skok igru i nema duel igru! Prosledite ga u Grafičar, dok mu ne istekne ugovor ili primenite isti scenario kao i sa F. Stojkovićem!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter