1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PLJUŠTE POTPISI U HUMSKOJ: Filip Stevanović do 2022. godine!

Objavljeno: 26.09.19 u 14:21

Filip Stevanović i Partizan ponosno su objavili da su produžili ugovor na još tri godine.

Mladi krilni fudbaler u nedelju je odigrao svih 90 i kusur minuta u ‘večitom’ derbiju protiv Crvene zvezde, juče je napunio 17 godina, a danas potpisao novi ugovor sa ‘parnim valjkom’.

Zajedno sa generalnim direktorom Milošem Vazurom u prostorijama kluba potpisan je novi ugovor do 2022. godine, a potom iskazao veliko zadovoljstvo zbog toga.

– Pored debija na ‘večitom’ derbiju što sam smatrao za najlepši rođendanski poklon, potpisivanje i produžetak ugovora je za mene samo nastavak sna koji živim u Partizanu – izjavio je Stevanović po potpisivanju ugovora.

– Hvala gospodinu Vazuri, šefu Mioševiću, predsedniku Vučeliću i čitavom stručnom štabu i igračima na bezrezervnoj podršci koju mi daju. Nisam neko ko leti, vrlo sam svestan šta je fudbal i sport i zahvalan sam i porodici i klubu koji me usmeravaju na pravi način – poručio je Partizanov biser.

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. Da bi pokazali da li je upravi stalo do kluba,Filipa i Lazara Pavlovica cim napune 18 treba potpisati na PET godina,jer jedino tako nece otici za sitne pare a klub nece morati da ih proda cim odigraju 20 utakmica za Partizan.

    VVV dokazite ko ste,ili zbogom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter