5
Domaći fudbal

VRATIO SE DA POKAŽE MAGIJU: Zanemarite dva gola, pogledajte kakav dribling je izveo Lazar Marković (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.19 u 19:18

Njegov čuvar nije znao gde je lopta.

Pored dva gola, od kojih je drugi bio izuzetno lep posle snažnog šuta sa distance, Lazar Marković danas je u Ivanjici stigao i da pokaže deo svojih atraktivnih sposobnosti.

Krajem prvog poluvremena uz desnu aut liniju izveo je potez koji se retko viđa na srpskim terenima, a zbog kog bi publika rado i mnogo češće dolazila na stadione.

Pogledajte:

0
0

5 Komentara

  1. A kukaju drzava im ne pomaze, a doveli Markovica, Natka, Asana, Sadika… Bas bi voleo da i nama tako drzava ne pomaze!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. al realno prijatelju da je neki dribling i nije. svaka cast, prosao je na jednostavan nacin, ali nije sad dramu napravio kao sto naziv kaze.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti liverpul ni na mapu nisi video, tako da ti je glup komentar. Čovek napravio lep dribling, mislim da si mogao to da prokomentarises. On je to radio i u lisabonu, pa je zbog toga otišao u liverpul, mlad je ima 25 godina i nije kasno da se ponovo pojavi na veliku scenu u nekom od vrhunskih klubova. Za njega postoji neka šansa za tebe i mene nikakva, samo možemo da komentarišemo

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter