5
Domaći fudbal

ŠOKANTNA SLIKA NA SEVERU ‘MARAKANE’: Navijač Galatasaraja ismevao smrt Marka Ivkovića! (FOTO)

Objavljeno: 25.09.19 u 16:48

Navijači Crvene zvezde su revoltirano reagovali na ovu sliku.

Jedan navijač turskog Galatasaraja ušao je na severnu tribinu stadiona ‘Rajko Mitić’ i objavio je sliku kojom ismeva smrt pokojnog navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića Jagode.

Podsetimo, njega su u Istanbulu ubili turski huligani pre košarkaške utakmice Evrolige između Galatasaraja i Zvezde i od tada traje netrpeljivost između navijača dva kluba.

Ovaj ‘hrabar’ gest objavljen je na društvenim mrežama uz označavanje Delija, što je, naravno, izazvalo burne reakcije pristalica crveno-belih.

0
0

5 Komentara

  1. Nemam komentar za ovakvu vrstu ljudi, neću da se spuštam na nivo ove neljudskosti, dovoljno sam o sebi govori kada je mogao ovako nešto podmuklo da uradi. Marka ne poznajem, neka mu je večna SLAVA ali znam da sam bio jako tužan, ljut i osvetnički raspoložen, zbog tragedije koja ga je zadesila tog dana u Istanbulu. Zato ću svu svoju energiju duše u ovom trenutku posvetiti braniće ga od ovakvih kukavica!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter