1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

FILIP STEVANOVIĆ: Dva dana pred derbi dobio sam najlepši rođendanski poklon od Save

Objavljeno: 25.09.19 u 10:10

Mladi krilni napadač Filip Stevanović napunio je tek 17 godina, a već je viđen na najvećoj srpskoj fudbalskoj pozornici.

Talentovani fudbaler je od trenera Save Miloševića dobio najlepši mogući poklon, mesto u startnih 11 protiv Crvene zvezde.

– Dva dana pred utakmicu sam saznao da ću igrati, šef me je psihički pripremio za to. Ne mogu da opišem koliku sam osećao sreću kada sam saznao da sam starter. To mi je bio najlepši poklon za rođendan – rekao je Stevanović za TV Partizan.

Mladi krilni napadač je istakao da mu je žao što nije postigao gol protiv Crvene zvezde u uvodnim minutima meča.

– Pripremio sam se za utakmicu, a pomoglo mi je dosta i to što sam u kupu bio na klupi, pa sam otprilike znao šta me čeka. Nisam imao nimalo straha. Imao sam šansu u drugom-trećem minutu, promašio sam, nadam se da će sledeći put ući – poručio je Stevanović.

0
0

1 Komentara

  1. Decko, bice prilike, samo ponizno i hrabro napred, nikakva oholost i ponos jer to vodi na dno, ali mnogi fudbaleri nikako da shvate to,pozdrav

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter