4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BEN ISKALIO BES POSLE VOŽDOVCA: Videli su da sam im potreban, a nisu me prijavili za Ligu šampiona! (FOTO)

Objavljeno: 25.09.19 u 23:10

El Fardu Ben potvrdio je večeras da je veoma važan za tim Vladana Milojevića.

Ipak, celog leta se pričalo o njegovom odlasku iz Ljutice Bogdana, pregovaralo se o transferu u arapski svet, a potom je došla i povreda.

Sve to dovelo je do toga da ne bude registrovan za Ligu šampiona. Večeras doprineo golom doprineo Zvezdinoj pobedi protiv Voždovca, a posle meča na Instagramu napisao sve što mu je na duši.

– Svet fudbala je okrutan, razumem zašto neki igrači odustanu kada imaju ogroman talenat, morate imati mentalnog gladijatora. Srećan sam što sam se vratio takmičenju, iako sam još uvek besan što nisam registrovan za Ligu šampiona. Danas sam pokazao da sam im i dalje potreban i da sam deo istorije ovog kluba koji me je poštovao – napisao je Ben i zahvalio se navijačima:

– Hvala vam Delije na neprestanom ohrabrenju uprkos porazu u derbijima, vi ste najbolji navijači sveta  – završio je Ben.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by El-Fardou Ben MOHAMED (@ben_m31) on

0
0

4 Komentara

  1. Tačno sam pročitao mogućnosti pedantnog stručnjaka i velemajstora kvalifikacija doktora Milojevića I to moje mišlenje se iz dana u dan potvrđuje. Milojević u jednom intervjuu za Sportski Žurnal kaže za sebe da on nije vrhunski trener i da preuzima svu odgovornost na sebe. Milojević ne samo da nije vrhunski trener nego je samo trener u pokušaju, kada može za Evropu smešnog Bena postaviti u tim protiv Voždovca a Ben nije trenirao zadnja dva meseca (iz privatnih razloga). Siguran sam da će predstojeća utakmica protiv Olimpijakosa konačno rešiti sttus Milojevića a time i Bena njegov privezak!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zamislite, Ben se ljuti što ga nisu prijavili za LŠ! Pa, ovo je apsurd! Ben je vrlo perspektivan igrač u svojoj 32 godini, uz to je spor, nema duel igru, nema skok igru i nema samo jednu sitnicu a to su dribling i prodornost ka golu! Evo učinka Bena u sinoćnoj utakmici protiv Voždovca: postigao je gol sa gol linije, 7 izgubljenih lopti + 3 lopte vraćene duboko nazad na svoju polovinu i bez i jednog pokušaja prodora ka golu Voždovca! On zauzima mesta Vukanoviću, Ivaniću, Simiću, Jevtoviću a na njegovim polivalentnim pozicijama igraju i Meleg i Jirka! Inače, Ben je toliko dobar da ga nisu hteli uzeti čak ni u prestižnom Kataru! Nažalost, ali Ben može samo igrati kod ovog Milojevića i to bez treninga posle dva meseca!

    0
    0
    Odgovori
  3. Za sta si nam potreban i zasto da te registrujemo!? Da nam das auto gol kad vodimo i imamo mirnu situaciju i napravis od gotovog veresiju..neka hvala!
    Imao si dobru energiju kad si dosao i na tome ti hvala i to ti necemo zaboraviti,ali je vreme da se napravi mesta za neke druge,kao npr Mateo Gatsija!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter