15
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Vučeliću sram te bilo, doveo si partizanovca da opljačka Zvezdu!

Objavljeno: 24.09.19 u 17:53

‘Rat’ na relaciji generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i predsednik Partizana Milorad Vučelić je nastavljen.

Posle današnjeg oštrog govora prema prvom operativcu Crvene zvezde od strane Milorada Vučelića, odgovor je sada stigao od Zvezdana Terzića. On je u razgovoru za ‘Telegraf’ poručio ‘Vučeliću, sram te bilo’.

– Šta da kažem na ovu Vučelićevu izjavu osim „Vučeliću sram te bilo“. Sve što sam juče rekao na konferenciji za medije, Vučelić je danas to indirektno sam potvrdio. Potvrdio je da ništa ne zna o fudbalu i da zna samo da spinuje javnost kao što je to radio devedesetih kada je radio isto što i danas: lagao je ovaj narod.

Generalni direktor Crvene zvezde je prokomentarisao izjavu Milorada Vučelića da se fudbaleri crveno-belih nisu bunili kad je Jovanović svirao faul nad Stojkovićem.

– On kaže da se Zvezdini igrači nisu bunili kada im je poništen gol!?? Znači njemu je jedino merilo da li je Zvezdin gol regularan, ili ne, to da li su se naši igrači bunili. A trener Milojević je posebno tražio od svojih igrača da se ne raspravljaju sa sudijom i da poštuju njegove odluke. Očigledno da Vučelić svojim igračima daje drugačije instrukcije pa očekuje da oni „skaču“ na sudije. To mu je jedini argument. A nema svoje oči pa da vidi ono što je videla čitava Srbija: da je Zvezda opljačkana i da nam je poništen čist gol, što je sinoć jednoglasno potvrdila i sudijska komisija FSS. Da Zvezdi nije poništen gol, Zvezda bi povela 1:0 i verovatno pobedila. Zvezda bi pobegla Partizanu 7 bodova i već možda utabala put ka trećoj uzastopnoj tituli.

Zvezdan Terzić je ponovo govorio o ‘spinu’ da je Zvezda mezimče države.

– Opet priča istu priču i laže ovaj narod da je Crvena zvezda mezimica države. Pa neka izađe u javnost i neka kaže koliko je para Partizan dobio od države a mi ćemo izneti naše podatke koliko je Zvezda dobila i koliko je dala državi. Neka prestane zajedno sa ovim njegovim saradnicima da laže ovaj narod. Ako ne bude rekao on, mi ćemo izneti sve podatke. Sa tim lažima se mora prestati. Svojim spinovanjem javnosti napravio je atmosferu linča na stadionu JNA u nedelju uveče. Neka su pogledaju tviter nalozi onog Vuletića, TV emisije onog Pantića i ostale izjave Vučelićeve i njegovih saradnika u poslednjih nekoliko meseci ili godina. Da bi zaštitili svoje fotelje u Partizanu, napravili su od sebe žrtve kao alibi za svoju nesposobnost. Da bi se opravdali pred svojim navijačima, napravili su ambijent u javnosti da država hoće da ugasi Partizan, a onda zbog mira u kući uslovljavaju tu istu državu i reketiraju je – rekao je Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde je ubeđen da Partizan ne bi pobedio da je gol Milunovića priznati i da je partizanovac doveden u Humsku da pokrade šampiona Srbije.

– – Ono na derbiju je bila refleksija tog pripremljenog terena. Ono je ličilo na poziv na bunt protiv nekih nevidljivih sila koje navodno žele da unište Partizan. A neće da kaže da bi taj isti Partizan sa njim na čelu već bio uništen da mu nije bilo države i državnih para. Sedam dana su pravili tenziju po medijima o našem penalu protiv Inđije, da li je faul bio na liniji ili nije. A onda dovedu Partizanovca da sudi derbi i opljačka Zvezdu. To nisu 3 boda, to je 6 bodova jer je to njima 3 više a nama 3 manje i otvoren put ka tituli. Umesto da se posle ove pljačke zavuče u mišju rupu i ćuti, on ide po televizijama i nastavlja sa propagandom da je Partizan žrtva ovog sistema. Sram te bilo Vučeliću i daleko ti lepa kuća i od mene i od srpskog sporta – zaključio je Zvezdan Terzić.

0
0

15 Komentara

  1. Koliko ja znam tvoja jaca strana je finansijski sektor i da se tu najbolje razumes kako isprazniti budzet a ne odgovarati za to..Srece imas sto su ovi aktuelni na vlasti inace bi do sada u svakoj uredjenoj i pravnoj drzavi gulio krompir i prao cucavce u nekoj padinskoj skeli..

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakav je to prepredeni podlac, taj Terzic!? Pusta saopstenje u kasno popodne kako Partizan ne bi mogao da mu odmah odgovori, odnosno moze to uraditi tek sutra…. Do tada ce ovo njegovo baljezganje biti udarna, sveza vest u medijima! Mafijaski, nema sta! Partizan ne treba sa ovom sortom da uopste ima posla, samo odigra, potuce ih i caos! Nema razgovora, pisanija…jer kako god okrenes sa mafijaskim bosom ne mozes normalno. On nema granica ni kulture dijaloga ni suprostavljanja argumenate…, ne nego samo draf do kosti, napad na sportskog rivala kao najbolja odbrana od kritika svojih navijaca! Nadam se terzicu da ces sad preziveti jer si nahuskao svoje navijace na Partizan i sudiju, inace odlicnog ,mladog i neutralnog. Terzicu, nadam se da je proslo vreme tvojih marifetluka,poput tvojih biranja sudija, kolaboriranja sa ostalim klubovima protiv Partizana i jos mnogo toga. Sram te bilo, koja si ti vrsta coveka,uopste?! Znam, znam daje tu malo sta covjecijeg, ali sta da ti kazem drugo a da ne upotrebim tvoj pogani jezik!? Neka prelepa pobeda od 2:0 bude tak pocetak duzeg niza , kao onog od sest sampionskih titula! Mozete vi i Liverpool da pobedite, ali Partizana necete. Kompleksi su duboko usli u vas!

    0
    0
    Odgovori
  3. Sram te bilo mafijaju za tobom je bila potjernica raspisa pobjegao u cg.Partizan razbio crvene i sad places i kukas.Protiv indjije je sve dobro aaaa u prdekanu tebe treba dr

    0
    0
    Odgovori
  4. TERZICU IMAS LI TI OBRAZA.
    TI SI ZADNJI KOJI TREBA DA
    PRICA O NAMESTANJU.
    CELA VAM SE LIGA SKLANJA.
    KO NECE, FSS STUPA NA
    SCENU. VAS MRAKIC !
    TERZICU ,SRAM TE BILO !
    NIKO NIJE CIST, ALI TI SI DO
    GRLA PRLJAV. MAFIJAS !!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Osnovna stvar u celoj ovoj tuznoj rasomonijadi je u tome da Zvezda i Partizan godinama igraju ovakve cirkus utkmice po sistemu ja tebi ti meni.Obicne predsave kao navijac Zvezde mi je pre meca bilo jasno da se nastavlja u istom stilu.Ne staviti u ekipu Kanjasa i Garsiju uz Borjana i Marina nase najkvalitetnije igrace staviti Boacija a mogao je Pavkov automatski slobodno mesto za jednog stranog igraca.Milojevic izjavljuje da je primljen glup gol kad je normalna utakmica do gola se dolazi normalno na ovakvim utakicama se dolazi ovako tri ,,kardinalne,, greske u 83 minutu i to je to.Nadam se da ce se sa tim partikularnim ineresima dva kluba prekinuti.Juce je plakao Pankov i mi navijaci sutra mozda nece imati ko da place.Nema krivice Milojevica i igraca posle dugog vremena imamo skup odlicnih igraca i kvalitetnih momaka koji vole i postuju Zvezdu i to ne treba bagatelisati zarad titule i kupa koji u ovoj nasoj ligi imaju tezinu guscijeg pera

    0
    0
    Odgovori
  6. Koliko puta je zvezdi dosudjeno penala protiv Partizana, priznatih golova a lopta izasla van terena……i sad kad su izgubili oni placu kako im gol nije priznat, sutnuli loptu prema golu nisu a hoce pobedu.Kompleksi ubise.

    0
    0
    Odgovori
  7. E stvarno kako te vise nije sramota. Zaista ne volim da komentarisem vesti ali sada moram. Pre svega, sram treba da bude i jedne i druge, kao mala deca se majmunisu saopstenjima a sustina je da je jedino dobro i u jednom i u drugom klubu sportski sektor, tj. igraci i treneri. Znam da ti nije sve jedno s obzirom da si stukao silni novac u dovodjenje stranih igraca a oni se nisu ni videli. Ruku na srce, nije se videla Zvezda uopste. Cinjenjca je da je Partizan nadigrao zvezdu, bio bolji barem za ta 2 gola i to su videli svi. Sada pokusavas na sve nacine da opravdas sebe i zaista bednu igru, a ovo nije nacin. Ne podrzavam ni ljude iz Partizana sto su se sada prokurcili pa lade jezik na sva usta. Pobedili pa sta, idemo dalje i jedni i drugi. Da zakljucim, tesko nama iskrenim navijacima sa vama!

    0
    0
    Odgovori
  8. Gde mi je komentar? Zasto ste bezobrazni i ne pustate nijedan komentar koji je protiv zvezde, koji je protiv ovoga „doktora“? Zasto, valjda imamo svi ista prava?

    0
    0
    Odgovori
  9. Je li bogati, ajde ti nama doktore odgovori gde ti spiska 30 miliona evra kad ovi naši tri utakmice ne šutnuše u gol, a partizan nas sa pet puta manjim budžetom oduči od fudbala. Pusti ti Vučelića reci ti nama za lovu.

    0
    0
    Odgovori
  10. Ha,ha,ha, on ce da prica o sudjenju i sudijama,ha,ha,ha. (Ne ) Covece, kazi mi dve utakmice koje ste dobili bez pomoci sudija ili sklanjalicom. Samo dve, „doktore“!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter