0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

VOJVODINA KRENULA NA ZLATIBOR: Predsednik Gajić pružio maksimalnu podršku ekipi

Objavljeno: 24.09.19 u 10:41

Fudbaleri Vojvodine danas u osam časova ujutru otputovali su za Zlatibor, gde ih sutra protiv istoimenog rivala očekuje meč u okviru 1/16 finala Kupa Srbije.

Ekspedicija Vojvodine će na Zlatiboru boraviti sve do nedelje, kada crveno-bele očekuje utakmica 10. kola Super lige Srbije protiv Mladosti u Lučanima, te će se tek nakon toga vratiti u Novi Sad.

Zajedno sa fudbalerima i članovima stručnog štaba, klupskim autobusom na Zlatibor je otputovao i predsednik kluba Vojislav Gajić, koji je na taj način želeo da pruži maksimalnu podršku ekipi nakon poslednjeg prvenstvenog poraza od Voždovca.

On im je još jednom ponovio da čvrsto veruje u ispunjenje cilja koji je zacrtan pred početak sezone, a to je plasman u Evropu, te ih ohrabrio i izrazio svoje puno uverenje da imaju kvalitet i snagu koja je potrebna da bi se taj cilj i ostvario.

Utakmica između Zlatibora i Vojvodine igra se sutra na stadionu ‘Švajcarija’ na Zlatiboru, sa početkom u 15:30 časova.

FOTO: FK Vojvodina

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter