7
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DELIJE BESNE ZBOG PORAZA U DERBIJU: Pogledajte kakvu su poruku imali za upravu Zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 24.09.19 u 11:22

Navijači Crvene zvezde iskazali su nezadovoljstvo porazom od Partizana u 161. ‘večitom’ derbiju.

Partizan je slavio u Humskoj sa 2:0 golovima Sejdube Sume i Zorana Tošića, a ono što je najviše pogodilo pristalice crveno-belih jeste defanzivna igra sa pet odbrambenih igrača i činjenica da nijedna lopta nije upućena u okvir gola Vladimira Stojkovića.

Zbog toga je u Beogradu osvanuo grafit putem kog je jasna poslata poruka rukovodstvu kluba iz Ljutice Bogdana.

– Kad se premije dele za svaku sitnicu, udarite ih po džepu za ovu sramnu utakmicu – napisano je na grafitu.

FOTO: Twitter
0
0

7 Komentara

  1. ljudi pogledajte zvezdin skor u zadnjih 5-6 jacih utakmica 9 kopenhagen, jang bojs bajern, partizan ) ne mogu da pobede nijednog ozbiljnog protivnika, ne mogu da sutnu u gol, komentatori cvile, nacija tuzna terzic i mrkela izgovor traze na pogresnoj strani. ko u zvezdi kupuje igrace? svaki peti nesto malo vredi, a ti moj mrkela pricas o greskama sudija. Koliko se veselog ivanica platili, koliko kafua, ebesilia, causica , tomanea i jos niko vise ne zna koliko jos znanih i neznanih, i onda AV kaze da ne dava pare zvezdi. Odakle gospodine predsednice 50_tak miliona evra budzet u 2018 g. Sigurno da vi g. predsednice ne davate svoje novce ali i zadnjem glupanu je jasno da ce zvezda u zimskom prelaznom roku dovesti novih 10 igraca. odakle novci? Drzali su vas borjan i marin. Marin malo prikocio ceka se borjan da pocne da kiksa, i nema vam spasa terziceva evropsa zvezdo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezda ove sezone igra 70% slabije u odnosu na proslu i to zahvaljujuci losem veznom redu. A da ne stvoris bar jednu sansu u derbiju je velika sramota.Trenera kazniti novčano.

    0
    0
    Odgovori
  3. Delije opametite se, pa Milojevo vreme prolazi, jos da je ostao Mare nikolic na klupi Partizana, oducio bi miloja od taktika u fudbalu, a zvezdu od fudbala u derbiju, terajte to, bicete uskoro sve gori, sledi poraz od bajerna ili dogovor za nereseno, veoma moguc scenario.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter