3
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

SAOPŠTENJE IZ SREMA: Kome i zašto smeta ‘mala’ Inđija?

Objavljeno: 23.09.19 u 23:33

Fudbalski klub Inđija oglasio se saopštenjem povodom poslednjih sudijskih grešaka na njihovu štetu.

‘Zeleni’ iz Srema su u osmom kolu oštećeni jer je za Crvenu zvezdu dosuđen jedanaesterac, iako se prekršaj nad Aleksom Vukanovićem desio van kaznenog prostora, dok je još jedna sumnjiva situacija ispratila i duel Inđije protiv Radničkog iz Niša.

Taj meč izgubili su rezultatom 1:0, a jedini gol postignut je posle penala nakon dosuđenog prekršaja nad Filipom Kneževićem.

Zbog toga su objavili objavili saopštenjem u kom se pitaju ‘kome smeta „mala“ Inđija’.

– Kome smeta ‘mala’ Inđija u Super ligi i zbog čega neko iz samo sebi znanim razlozima želi da uništi jednu zdravu sportsku atmosferu?.

– Zbog čega je FK Inđija kao klub koji igra najlepši fudbal u Srbiji kažnjen sa šest dosuđenih jedanaesteraca protiv naše ekipe, pitamo zašto smo ‘najgrublji’ klub u Super ligi po broju pokazanih žutih kartona, ako javnost dobro zna način i stil igre FK Inđija. Zašto i kome smetamo, i zašto se protiv našeg kluba vodi neviđena hajka?

Sa druge strane, našim fudbalerima je ‘zabranjeno’ da ulaze u duele jer svaku kontakt igru sudije okarakterišu kao prekršaj naših igrača. A o suđenju u Inđiji najbolje svedoči reakcija inđijske mirne publike koja je sudijsku trojku sa poslednje utakmice ispratila neviđenim zvižducima i povicima – stoji u saopštenju Inđije.

0
0

3 Komentara

  1. Kome ! INDJIJA NIKOME NE
    SMETA ,SAMO ZVEZDA MORA POBEDITI. KOJI KLUB DA JE BIO TAKO BI PROSAO. INDJIJA NIJE SMELA DA
    POVEDE. NE PROTIV ZVEZDE.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa sta se cudite, to da nebi zvezdasi cmizdrili jer su izgubili bodove, ali se sad jedu u sebi jer ih je Partizan natumbao dobro, zvezda moze na livadski fudbal ili kukuruz ligu, a terza u traktor pa da poore mrakanu svoju, eeee drustvo dodje glave namestanju, indjija posteno odigrala, a vas sudija pogurao, pa vam partizan ocitao lekciju i vratio vas gde vam je i mesto pod ime MISTER PORAZENCI, sada kad vas Bajern natumba u BG, a neka vala bude tako, makar ste iz srbije, ni za srtpsku ligu niste, za evropu ni pood tackom razno, terzu trajno maci iz srpskog fydbala.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter