0
Evropske lige

MESI, RONALDO ILI VAN DAJK: FIFA objavila najboljeg igrača za prošlu sezonu

Objavljeno: 23.09.19 u 23:10

Svetska kuća fudbala objavila je na večerašnjoj svečanosti u Milanu da je najbolji igrač prošle sezone bio fudbaler Barselone Lionel Mesi.

Mesi je osvojio najviše glasova u konkurenciji sa igračem Juventusa Kristijanom Ronaldom i Virdžilom van Dajkom iz Liverpula.

Argentinac je prošle sezone osvojio svoj prvi trofej u sezoni, Superkup Španije, kasnije i titulu u španskoj Primeri, gde je bio najbolji strelac sa čak 36 pogodaka i osvojio je ‘Zlatnu kopačku’.

FIFA je objavila i koji je najbolji tim za prošlu godinu. To su golman Alison Beker (Liverpul), defanzivci Matijs de Liht (Ajaks), Serhio Ramos (Real Madrid), Marselo (Real Madrid), Virdžil van Dajk (Liverpul).

U veznom redu su Luka Modrić (Real Madrid), Frenki de Jong (Ajaks), a u napadu čak četvorica igrača: Kilijan Mbape (PSŽ), Lionel Mesi (Barselona), Eden Azar (Real Madrid) i Kristijano Ronaldo (Juventus).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter