32
Domaći fudbal

ČLAN SUDIJSKE KOMISIJE FSS: Stojković nije imao kontrolu nad loptom, gol je! (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.19 u 22:28

U emisiji ‘Pregled kola’ svoje mišljenje o poništenom golu Crvene zvezde u 161. ‘večitom’ derbiju izneo je sudijski ekspert i član sudijske komisije Igor Radojičić.

On je istakao da je sudija Srđan Jovanović sa svojim timom oštetio Crvenu zvezdu kada je početkom drugog poluvremena poništio gol Milunovića zbog navodnog faula nad golmanom Stojkovićem.

– Ono što je bitno da objasnimo, jer ima dosta nejasnoća, je oko toga gde je, i da li ima golmanskog prostora i da li je on zaštićen – rekao je Radojičić i nastavio objašnjenje:

– Pre svega, kada je lopta pod kontrolom golmana? Ona je pod kontrolom kada se nalazi između njegovih ruku ili između njegovih ruku i zemlje. – Ako loptu drži na ruci ili tapka ili se između njega i lopte nalazi igrač, onda nije pod kontrolom. U ovoj situaciji Stojković nema kontrolu nad loptom. U ovoj situaciji igrač je ispred njega i imao je pravo da startuje i da nastavi igru.

Radojičić je zaključio:

– Znači, golman nema kontrolu nad loptom igrač odigrava i ima pravo da startuje i trebalo je ovo da bude gol – objasnio je Radojičić.

0
0

32 Komentara

  1. Znacii Tavamba dao neregularan gol kad ste osvojili titulu.Startovao je na golmana.Ovo nije faul ko sto ni Tavamba nije faulirao Zvezdinog golmana.Po vasem igrac ne sme da igra loptom ako je golman u blizini.Ovde se lepo vidi da Zardel ckace i dolazi do lopte a Stojkovicnije dobro pi,icionirani pokusava prekoigraca da uhvati loptu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko samo grobarskih eksperata,sve vrsni strucnjaci.Sve okrecu na svoj mlin.Ovo nije bio faul,trebalo je priznati gol Zvezdi i TACKA!

    0
    0
    Odgovori
    • Tacku ti postavi kod sebe na tastaturi u stanu kod mamae i tate. Ali pitaj njih za savet. A drugima da stavljas tacku ili zatvaras usta je i nevaspitano i nemoguce.Pogledaj sta je posle tvoje tacke… Kod mene su 3…
      I pitanje za tebe Koliko udaraca u okvir gola je imala CZ i ko je bio bolji citavu utakmicu…. Ako ne mozes da smislis procitaj izjave Pankova,Borjana….

      0
      0
      Odgovori
  3. Radojicicu idi na berbu kukuruza da zaradis, radi nesto korisno nisi ti za ovo, hajde kupi prnje pa u polje na kukuruz, valja ce ti, koji si ti expert, tuc muc ode buc u stuc, pokrij se.

    0
    0
    Odgovori
  4. MENE INTERESUJE STO KAZE
    KARADZIC. RADOJICIC JE
    OSVEDOCEN ZVEZDAS. KAKO VAS NIJE STID DA GA
    DOVODITE. STO NE KAZE
    NESTO ZA INDJIJU. OVAKAV
    PRITISAK MOZE SAMO KOD
    NAS. ZNACI ZVEZDA MORA
    BITI PRVA. OVO JE CIRKUS.
    FSS ,MRAKIC, MRKELA, KOKEZA DRMAJU ,A SVE U
    KORIST ZVEZDE. GLEDAJTE
    STA CE BITI U NISU.
    PARTIZAN TAMO NE SME DA
    PRODJE!

    0
    0
    Odgovori
  5. Kako vas boli kad vas neko pritisne istinom i argumentima, a purgeri!? Eto, niko ne zna jeli bio prekršaj ili nije, osim vas poštenih glodara!? Pa čak ni sudijski eksperti poput Radojičića i Rakića? Ovo je drugi poništen čist gol Zvezdi u dva poslednja prvenstvena derbija, prvo Benov gol pa ovaj. Zvezda je igrala loše, ali to ne znači da treba dozvoliti otvorenu krađu od strane partizana i sudija. Da je priznat čist gol vi biste ovaj derbi izgubili partizani. To je činjenica a vi kevćite koliko hoćete, i onako ste poznati po svemu osim po časti i poštenju!

    0
    0
    Odgovori
  6. Ljudi,mi se cudimo kako smo prosli pd 1990g pa na ovamo.Mislim da smo i dobro prosli,kakvi smo kao narod… Cudimo se sudu u Hagu i nepravdama!!!! Pa ovo je samo sport,pa podledajte sta rade,koji spinovi koje izmisljotine : „nije imao kontrolu nad loptom“ hahahaha koji spin ili izmisljotina…PA LEPO SE NA SVIM SNIMCIMA VIDE ISPRUZENE RUKE GOLMANA I LOPTA KOJA JE LETI U TOM PRAVCU MANJE OD POLA METRA,DALJE SKOK NAPADACA KOJI TELOM POMERA GOLMANA NE DOZVOLJAVA MU DA TU LOPTU I UHVATI!!!! FAUL PO SVIM STARIM,NOVIM I BUDUCIM PRAVILIMA… VEROVATNO I U KOSARCI MOZE 4 KORAKA PO NEKIM NOVIM PRAVILIMA. Nisam verovao sinu ali vidim da je u pravu. Citavo SD CZ se forsira, Partizan su srozali do dna da bi ga sada dovodili na podnosljiv nivo sto se tice politickih posledica.Istina,pogledajte vaterpolo,kosarku.KK CZ je izbrisan dug 17 mil.evra i zatim finansiran sa sumom vise nego sto su od drzave dobijali svi ostali klubovi zajedno!!!! Ove godine su resili da KKP malo pomaknu napred ali strogo kontrolisano i da celo SD ne predje u opoziciju. Odmah da se razumemo uopste ne mislim da je to delo jednog i glavnog,ima on vaznijih stvari aovu pricu Covic,Vesic,Ostoja… i ostali pricaju

    0
    0
    Odgovori
  7. Ovaj stvarno nije normalan. Kaze da imas pravo da startujes na golmana ako on nema kontrolu nad loptom. Zasto se bilo koji medij diskredituje i dovodi ovakvog “ strucnjaka “ za analizu. Da je gol i regularan , ovaj bi sa ovakvom analizom to ponistio. Gdje li nalaze budale da mi je znati.

    0
    0
    Odgovori
  8. svako li je clan sudijske organizacije !!!??? taj clan je verovatno gluv: nije cuo sudijsku pistaljku pre milunovicevog suta. da u pravu je da stojkovic nije imao kontrolu nad loptom, samo razlog nije naveo a razlog je FAUL koji je nad stojkovicem nacinjen da nema kontrolu nad loptom. ali posto se u poslednjih 7 godina igra fudbal u Srbiji po pravilima ljudi u i oko zvezde, da zvezda NE SME UTAKMICU DA IZGUBI. onda ispada da je ovaj clan u pravu. ONI ZA STID I BRUKU NE ZNAJU !

    0
    0
    Odgovori
  9. Ovo stvarno prelazi granice zdravog razuma. Ali prijatelju, ovo komentarišeš na jednoj ozbiljnoj televiziji a ne sa pajtosima u kafani!!!

    0
    0
    Odgovori
  10. Faul nad Stojkovićem je bio pre nego što je igrač Zvezde glavom udario loptu. Pogledajte položaj ruke koja udara Stojkovića, kao i kontakt telom. Klasičan faul nad golmanom koji se svuda sudi. Nema potrebe za analizom – faul i tačka.

    0
    0
    Odgovori
  11. Гол се не може поништити ако је предходно свиран прекршај, мој експерту. Судија је свирао прекршај и игра је морала стати. То што је овај шутнуо и погодио, то је његов проблем. Дакле, гол није поништен, него је претходно свиран прекршај. Гол се, зато, формално није но десио да би се поништио. Тачка.

    0
    0
    Odgovori
  12. Odlicno pravilo, sledeci put kad izvodite korner, uhvatite golmana i drzite ga, nije faul, nema kotrolu nad loptom… idi beri boraniju!!„

    0
    0
    Odgovori
    • Niko njega nije ni držao ni udario po „ručicama“. Kada nije uspeo da dohvati loptu srušio se i ležao 2 minuta (koja gluma) i kada je grobar poništio gol i svirao faul tek onda je ustao. A tek koji je lažov Stojković! Na usporenom se lepo vidi da ga niko nije udario po „nežnim ručicama“. Partizan je bio bolji, više je želeo pobedu, ali eto sudijska „greška“ je presudila, jer da je sudija priznao regularan gol, verovatno bi Zvezda pobedila.

      0
      0
      Odgovori
  13. ovo sto radi ovaj radojicic igor je vrh sprdnje, dobro nije rekao da se slika preliva, kao start petkovica na neci mihajlovicu. on je tipican primer coveka koji ce za malo para izdati sve: pravdu, istinu i svoj obraz.sta ces nesrecni covece kad jednom prodje sve ovo oko AV-a i zvezde.poruka za zvezdu: niste pobedili kopenhagen, jang bojs, bajern, partizan, u medjuvremenu ste pobedili samo indjiju svi znaju kako. e moj veseli mrkela sto ti kupis svaki peti ponesto prikaze.najaci utisak sa utakmice je sto zvezda nije sutnula na gol.

    0
    0
    Odgovori
  14. PA I PTICE ZNAJU DA JE
    RADOJCIC VELIKI NAVIJAC
    ZVEZDE. STA TO TERZIC NE
    KAZE. PA OVAJ KVAZI
    KOMENTATOR U SVAKU
    EMISIJU POKUSAVA DA
    BLATI PARTIZAN. STO NE
    PITATE KARADJICA ZA
    STAV. DA RADOJCIC VELIKI
    GARAGAN. SA OVIM HOCE
    DA UBLAZE KRADJE U
    KORIST ZVEZDE.

    0
    0
    Odgovori
  15. Prijatelju obrati pažnju na kontakt rukama od strane zvezdinog igrača a ne da li je Stojković imao kontrolu nad loptom. Nije je imao jer je fauliran rukama.
    Kokezin ekspertu…

    0
    0
    Odgovori
    • Koji je ganer Radojčić! Kakav perfidan spin,dzukelski nema šta?!
      Ipak, svaki normalan i neopterećen navijaštvom čovek će prema svim propisima priznati da je bio prekršaj. I to čist kao suza,kao pfc pobeda!!

      0
      0
      Odgovori
  16. po ovome bi ispalo da jedan moze vazda da drzi golmana i da je to sasvim regularno, jer lopta nije kod golmana i nema kontrolu nad njom…
    ako vec trazite brata lazova, nadjite nekog ko ima makar prosecan IQ

    0
    0
    Odgovori
    • I kada gubite i kada dobijate uvek sudije lopovi a vi posteni kakav gol dadoste Moldeu u Norveskoj da je bio var vi ostadoste bez evrope

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter