0
Fudbal

‘AKO SI SE SKINUO SA DROGE, IGRAĆEŠ!’: Trener u Bosni postao pravi hit na društvenim mrežama! (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.19 u 17:00

Alija Braco Hadžiosmanović trener je Vrbanjuše iz Bosne i Hercegovine, a preko noći je postao pravi hit na društvenim mrežama.

On je u komšiluku poznat po svojim govorima kojima motiviše igrače, a svoju retoriku i sebe je prevazišao pred utakmicu Prve lige kantona Sarajevo protiv Vratnika.

Hadžiosmanović je od jednog igrača dtražio da radi sklekove, a najpre mu je objasnio da će igrati samo ako je prestao da konzumira nedozvoljena sredstva.

– Ako si se skinuo sa droge igraćeš, ako se nisi skinuo nećeš igrat’. Lezi ovde da vidim… Napravi pet sklekova… ‘Ajde brže! – rekao je Hadžiosmanović.

Meč je završen nerešenim rezultatom, a posle meča je Hadžiosmanović obrazložio na šta je mislio kada je održao lekciju igraču u svlačionici.

– Robert je divan dečko i nema veze sa drogom. Sve je stvar atmosfere pred utakmicu. A video ima 102.000 pregleda – napisao je na društvenim mrežama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter