2
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

SUMA O GOLU I ‘PROVOKACIJI’: Šta je trebalo da uradim, da trčim sto metara da bih proslavio gol?!

Objavljeno: 22.09.19 u 21:10

U pobedi Partizana istakao se ‘džoker’ sa klupe Sejdub Suma, koji je u presudnim momentima zatresao mrežu Crvene zvezde i doneo 1:0 domaćinu, koji je na kraju slavio sa 2:0.

Nakno meča omeleni fudbaler Partizana izašao je pred novinare i izneo svoje utiske.

Svake sezone kažem da će ove sezone biti druga priča. Zahvalio bih se Ilievu koji me je doveo u Partizan. Verovao je u mene i drago mi je da sam na ovaj način uzvratio poverenje. U ovakvim utakmicama koncentracija je bitna, ko je ima više pobeđuje. Pobeda je važna jer nas je pogurala do boda zaostatka za Crvenom zvezdom – istakao je Suma

Novinare je zanimalo da pojasni ‘provokaciju‘ navijača Crvene zvezde nakon proslave gola.

– Nisam nikoga provocirao. Proslavio sam gol i mislim da je to normalno. U derbiju nećeš stajati mirno kada postigneš gol, normalno je da proslaviš. Proslavio sam kod ‘Delija’ jer sam postigao gol kod njihove tribine, da sam ga postigao na drugoj strani, slavio bih tamo. Šta je trebalo da uradim, da otrčim 100 metara do mojih navijača kako bih se radovao – upitao je Suma.

Sa stadiona Partizana – Stefan Smuđa
FOTO: FK Partizan 

0
0

2 Komentara

  1. Bez provokacija samo, bilo gde da se proslavi uredu je, bitno je da se zvezdi ocitala lekcija, i da im kola krecu uveliko nizbrdo, da da, pozzzz.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter