18
Domaći fudbal

HotSport

SUDIJSKA KOMISIJA PORUČUJE: Posebno ćemo analizirati poništeni gol Zvezde!

Objavljeno: 22.09.19 u 21:40

Partizan je taktički nadigrao Crvenu zvezdu u 161. večitom derbiju u Humskoj, na suđenje Srđana Jovanovića nije bilo zamerki ipak…

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka u najvećem fudbalskom meču u Srbiji Milan Karadžić predsednik Sudijske komisije pri FSS oglasio se saopštenjem. U njemu je izdvojen jedan detalj.

Po njemu sporan je prekršaj nad golmanom Vladimirom Stojkovićem pri rezultatu 0:0.

– Vrlo brzo, koliko već u utorak ili sredu sastaće se sudijska komisija i analizirati kolo za nama, posebno učinak arbitara u večitom derbiju. Situacija kod ponštenog gola Zvezde i prekršaja nad golmanom Stojkovićem zahteva posebnu analizu i tome ćemo posvetiti veliku pažnju – napisao je Karadžić.

0
0

18 Komentara

  1. Karadžicu ne mlati oraznu slamu.Kontakt golmana i prorivničkog igrača ili jedanaestdrac ili faul nad golmanom.Trece nema.J. em vam pravila.

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahahaha koji cirkus. Faul ko kuća ni sami zvezdini igrači se nisu bunili. Sudija pošteno odradio ceo derbi ali kad nije u korist zvezde mora analiza. Jadno.

    0
    0
    Odgovori
  3. Poručujem sudijskoj komisiji da je svaki kontakt u petercu sa golmanom prekršaj u korist golmana. Ovde je evidentno da je kontakt postojao i nema ništa sporno. E sad što neko želi da je drugačije to je nešto drugo.

    0
    0
    Odgovori
    • Nije tačno, iz prostog razloga što kontakt može inicirati i golman. Ovo je radi istine… Tako da ovde zaista nije bilo faula… Ali, to je NEBITNO, jer Zvezda nije zaslužila da postigne gol. Igrom, odnosom, željom, taktikom… Sve su promašili, pa čak i KOPAČKE, jer su se čitavu utakmicu klizali kao na ledu. Partizan je zaslužio pobedu i ja im čestitam.

      0
      0
      Odgovori
  4. A sto niste posebno analizirali i indjiju kad je ostecena, dajte nemojte da ste kao blejaci neki, ne blejite sad u odbranu zvezde, gledajte da indjiji vratite ono sto je ostecena, ili se maknite trajno sa scene pa naucite posteno da odradjujete posao, da je posteno indjija bi nereseno odigrala, tako da vas komentar i bilo sta nije vise bitno.

    0
    0
    Odgovori
      • Kontakt sa golmanom u petercu. Mogu da zasedaju komisije kakve god. Odsuđen derbi regularno, mogu samo da konstatuju da je derbi regularan. Bolji je bio Partizan i to je to!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter